[quote=“papamaki”]Megint néhány animét túl sok csapat viszi pl: Kakegurui,Koi to Uso(3) , Fate/Apocrypha mindegyiket 3-4 csapat viszi tök fölöslegesen. Ezért számomra 4-5 jelentősebb úgy tűnik,h. kimarad pl. Jikan no Shihaisha(be van írva egy csapat,de jó szokásuk,h. majd egyszer csak), Princess Principal, Vatican Kiseki Chousakan, Saiyuki Reload Blast, . Isekai wa Smartphone to Tomo ni. még nem kezdődött,de általában ezt a kategórikát szokták vinni. The Reflection na ez egy nagy ? valószínű ez sem kap.
Pedig a mostani szezonból kevesebb jó anime van, de mégis pont a jók maradnak ki.
Aho Girl, Tsuredure Children, Netsuzou TRap, Youkai Apartment no Yuuga na Nichijou, Konbini Kareshi, Hina Logi: From Luck & Logic ezeket a középszerű gyenge animék helyet a fent említett sorozatokat kéne vinni.(lányok kíméljenek nem szeretem a full romantikus cuccokat)Nem csak én gondolom így.
A tavaszi szezonból kb. 20 anime volt nagyszabású és mégis rendesen felkarolták a csapatok,de most a nyáriból csak nálam legalábbis 13 számoltam ami még erős középszerű v. jó kategóriába tartozik ebből 4-5 van veszélyben.
Meg most az őszi szezonban 15 animét számoltam,ami a jobbak közé tartozik és aggódhatok melyikből nem lesz semmi.[/quote]
No, azzal kezdeném, hogy az általad említett animékhez miért van több felirat: mert egyértelműen népszerűbbek, mint a többi. Az első hármat, amiket említettél, én is nézem, míg a következő hatot nem is tervezem.
Ez lehet, hogy nagyképűen fog hangzani, de pl. a Kakegurui Yoru féle felirat szemét, a Kiseki nézhető, viszont mi is csináljuk a Ricz/Ronin Factories-nál, és véleményem szerint még egyedül is simán jobb feliratot tudnék összedobni, mint a másik két csapat együtt.
A Koi to Uso Yoru féle felirata megint csak szemét, az Anime Sekai-é nem tudom milyen, de a Haru-subs is csinálja, és szerintem az lesz a legjobb választás.
A Fate Yoru felirata szintén szemét, az a másik, aminek a nevére már nem emlékszem, még szemetebb, az Anime Sekai-éban láttam két orbitális félrefordítást, szóval őket sem ajánlom, viszont Ricz kívülről fújja az egész Fate univerzumot, és ő is fordítja, tehát a legjobb választás ismét a Ricz/Ronin felirata.
Tudomásul kell venne, hogy nem mindenki ugyanazokat szereti, amiket te. Például szerintem a mostani szezonos animék krémjéhez van, vagy lesz felirat, az más kérdés, hogy milyen. Nem várhatod el, hogy szezononként minden le legyen fordítva, hiszen a számuk szezonról szezonra egyre csak nő, és ugye a nép nagy része a népszerű cuccokra megy rá, mert vagy azok a jobbak általában, vagy e-péniszt akarnak növelni. Ha tudnád, hány anime van a listámon, amikhez vagy egyáltalán nincs, vagy csak valami szutyok magyar felirat van…
A lényeg tehát: a többség által jónak tartott animékhez mindig lesz valamilyen felirat, a többihez meg talán majd egyszer. Amúgy meg a Netsuzou Trap kurva jó.