Raisen
2017. szeptember 22. 21:45
21
Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru
Ez kihúzható a listáról, eltolták 2018 tavaszi szezonra!
MAL cikk az ügyről
.
.
más:
Mahoutsukai no Yome7 (hozzáadva: 2017.09.02.) - ~~Anime Center & ~~ Haru-Subs & Ricz/Ronin Factories
junpet: Itt ne hagyj bent minket, végleg húzz ki, H-S & Ricz fogja vinni, mi nem!
junpet
2017. szeptember 23. 06:28
22
Köszönöm a jelzéseket!
Úgy látszik a markdown kényes: nem lehet szóköz a kihúzandó szöveg előtt/után, különben nem alakítja át.
Saten fansub elvállalja a Inuyashiki animét
UQ Holder!: Mahou Sensei Negima! 2 - UraharaShop viszi!
A Netojuu no Susume című cucc mellé biztosan mehet az AnimeRaptors & Miami Fansub páros!
Mivel a Black Clover (TV) fordítóinak száma igen csak megugrott. (AA, IndeedAnime, és még 2 kérdőjeles) így mi ettől a projekttől visszalépünk.
Szomorú hír továbbá, hogy a Dia Horizon is valami 5 perces CGI horror lesz. Nem tudom mit fogunk kezdeni fele…
Viszont így a következő animokat szemeltük ki pótlásnak a Guddo-FanSub részéről:
linzR
2017. szeptember 30. 20:53
28
Látom itt lehet/“illik” jelezni az esetleges fordításokat, úgyhogy részemről beírható az Osake wa Fuufu ni Natte kara .
junpet
2017. október 1. 05:58
29
Új TV-sorozat hozzáadva:
Új OVA/OVA/Special hozzáadva:
Új Mozifilm hozzáadva:
Nos mint írtam, meglátjuk, hogy mit tudunk kezdeni a Dia Horizon (Hi) -val. Nos. Semmit. Ez részünkről nem érdemel fordítást, így ettől a projekttől is visszalépünk.
TRiana
2017. október 3. 10:02
31
A Blend S anime mellé mehet: Angel Style és Riana
Köszönöm!
Természetesen, a Net-juu no Susume Special rész mellé is mehet az AnimeRaptors & Miami Fansub páros!
junpet
2017. október 3. 16:52
33
linzR
2017. október 5. 07:45
34
Az Imouto sae Ireba Ii mellé még odavéshet valaki.
junpet
2017. október 5. 15:28
35
Ricz
2017. október 6. 00:17
36
A Just Because! és a Konohana Kitan biztosra vehető a részünkről.
Sziasztok!
Bocsánat a késői note-ért:
US vinné a Mahou Tsukai no Yome-t, + a 3 előzmény OVA-t is (nem naprakész kiadással)
Üdv,
Behri
Tegnap szóltak, hogy jött valami Garo sorozat.
SaiyanRivals egyelőre kérdőjelesen beírható a Garo: Vanishing Line mellé. A kérdőjel csak azért, mert valószínűleg még nincs rá lektor, ezért nem tudom, hogy közös projekt lesz-e vagy csak simán SR.
Köszi
Edit: Oh, ha már itt vagyok, akkor Lostorage Conflated WIXOSS: Missing Link mellé szeretném beiratni az Anime Sekai Team-et.
junpet
2017. október 8. 08:15
39
Már biztos:
Garo: Vanishing Line tisztán SR munka lesz.