Kihúzhatóak vagyunk a Murenase mellől. Sajnos nem nyert meg magának túlzottan
Új TV-sorozat hozzáadva:
- Hentatsu (TV) (hozzáadva: 2020. 01. 07.)
A Muranase! mellé felírható az R/RFs. Dottrisnak megtetszett, és végül is, miért ne…
Szép estét!
A Taiho Sub beírható a Nekopara mellé. Előre is köszönöm!
Új TV-sorozat hozzáadva:
- IDOLiSH7: Second Beat! (hozzáadva: 2020. 01. 08.)
- Breakers (hozzáadva: 2020. 01. 08.)
Plunderer miért lett lehúzva, amikor mostani szezonos?
Mert az előző szezon idejének végén elővetítést kapott, a MAL meg ilyenkor átsorolja (ami szerintem nettó f*szság, mert van, hogy félévvel előbb mutatják be az első x részt, rendre valami rendezvényen vagy apropón).
Visszaraktam. Védelmemre szóljék, hogy MAL adatlapon nincs feltüntetve a prescreening, ami általában félkövérrel jól láthatóan észrevehető. Szerintem is hülyeség az ilyen, próbálok odafigyelni rá. Úgy látom már a fórumon is jelezték.
A MAL-ra nem vezették fel (bár az utóbbi időben nagyon ímmel-ámmal kerülnek fel az ilyen infók), ellenben az AniDB epizódlistájánál ott szerepel, illetve az is, hogy a speciális elővetítés 3 részt érintett, ebből 2 került ki hivatalos YouTube csatornára is. Nagyon bíznak benne, mert ez elég erőszakos ajánlgatás így önmagában.
Hello ismét! A Natsunagu! mellé is felírhattok! Előre is köszi.
Új TV-sorozat hozzáadva:
- Lalalacoco (hozzáadva: 2020. 01. 12.)
- Marumaru Manul (hozzáadva: 2020. 01. 12.)
Új OVA/OVA/Special hozzáadva:
- Hakumei no Tsubasa (hozzáadva: 2020. 01. 12.)
Az A3! mellől elmehet a kérdőjel, visszük. Köszi.
Majutsushi Orphen Hagure Tabi
című anime mellől kihúzhatnál minket, sajnos nem olyan lett, mint amilyenre számítottam…
- Mushikago no Cagaster (hozzáadva: 2020. 01. 18.)
22/7 - AdasiX & Beater Fansub közös
ehhez beírhatnál kérdőjellel. Netflixes cucc, kérdés, hogy adnak-e hozzá egyből magyar feliratot is, vagy érdemes lenne csinálni?! szóval még a jövő zenéje… majd kiderül.
Lesz hozzá valszeg. A trailert lefordították magyarra.
Egyik szemem sír, másik nevet. Ez a Netflix dolog jó is, meg rossz is.
Na, sebaj, egy “bepróálkozást” megért. Akkor valószínűleg tárgytalan…
- Mobile Suit Gakuen: Kaettekita G-Reco Koushien (hozzáadva: 2020. 01. 20.)
Új Mozifilm hozzáadva:
- Gundam: G no Reconguista Movie II - Bellri Gekishin (hozzáadva: 2020. 01. 20.)
Ehhez képest az Ultramant is megcsinálták, de végigtolom attól még. A bizalmam irántuk kábé a nullához konvergál.