Ao no Kanata no Four Rhythm


#1


Epizódok száma: 12
Műfajai: Dráma, Hárem, Romantika, Iskolai Élet, Sci-fi
**Debütálás: **2016. január 12.
Ismertetője:
Egy alternatív világban kifejlesztettek egy technikát, amivel repülni tudnak az emberek. Ha már van a repülés, kell, hogy legyen belőle egy akrobatikus, extrém sport is, ez a Flying Circus.
Kiábrándult Hősünk, Hinata Masaya, aki egykor a sport ásza volt, de egy nagy vereség és egyéb személyes okok miatt már egy ideje visszavonult. Ám váratlanul megismerkedik a szuperlelkes és egyúttal kezdő, új osztálytárssal, Kurashina Asukával. Úgy alakul, hogy hősünk fogja a lánynak megtanítani a repülés fortélyait. [Ismertető készítője= Fullmoon]

**Fordító csapat: **AnimeRaptors


#2

**Hírek az első részéről: ** Végre lefordításra került az 01.része, s már csak az utómunkák vannak hátra belőle!
Sajnos bármennyire is volt igyekezve vele, a baromi sok formázgatás miatt csakis a jan.18-ával kezdődő hét elején (Hétfő, Kedd) érkezik majd az AnimeRaptorstól!


#3

Végre kiadásra is került tölthető feliratként az 01.része, mely igencsak szépre sikerült! Győződjetek meg róla saját szemmel is!
S most már Online is nézhető!


#4

Köszöntem!


#5

Köszönöm!


#6

Naon szívesen mindkettőtöknek! Amint kiadásra kerül a Luck & Logic 02.része, ennek a 02. részének is neki lesz esve, ráadásul egy gyönyörű ED-et is fog kapni és csakis azzal együtt fog kikerülni. De hogy nem maradjatok tájékoztatás nélkül, így ezennel bejelentem, hogy legvalószínűbb kiadása jan.25-ével kezdődő hét első felében esedékes!


#7

Sajnos elkapott a betegség, úgyhogy legkésőbb január 30-31-én érkezik a 02.része a legszebben elkészítve, ahogy csak tudjuk!

Gyönyörű OP+ED párossal érkezik majd!


#8

S most már itt is van eme csodálatos repülős anime újabb, azaz 02.része, aminek az elkészültét több minden hátráltatta, de végre elkészült.
Folytatódik Kurashina-san kalandos napja az új barátaival, mely során beadja a derekát és csatlakozik a Kunahamai Középiskola Flying Circus klubjába és a lelkesedése ellenére úgy tűnik, hogy nem igazán akkora tehetség, mint amilyennek kezdetben hitték.
Tölthető feliratként + Online! Gyönyörű OP+ED párossal kiegészülve!


#9

Köszi szépen!


#10

Naon szívesen!

Helyzetjelentés: Mint láthatjátok, folyamatban van már a 03.részének a készítése! De hogy pontosan mikor készül el, nem mernék találgatásokba bocsátkozni.
Annyit mondhatok, hogy igyekezve lesz vele! Ha naon nagy mákuk van, már jan. 07-én elérhető lesz, ha nincs akk nem sokkal utána!


#11

Ezennel megérkezett az Égbe írt szerelem című Projekt 03.része tölthető felirattal + Online is!


#12

Helyzetjelentés: Az Égbe írt szerelem 04.részének fordítása már folyamatban van ugyan, de perpill nem tudom pontosan megmondani, hogy mikorra esedékes a kiadása, de azon van munkálkodva, hogy minél előbb megérkezzen úgy ahogy megérdemli!

Előre is köszönjük szépen a türelmeteket és a megértéseteket!


#13

Ahogy meg lett ígérve, hétvége előtt meg is érkezett az Égbe írt szerelem 04.része tölthető feliratként!
Most Szombattól kezdve pedig már Online is nézhető!


#14

Köszönöm!


#15

Naon szívesen! És köszi a türelmedet!


#16

Helyzetjelentés: Február 24-től elkezdődik az 05.részének a munkálatai és reményeim szerint még ezen a héten kiadásra is kerül!


#17

Tegnap már meg is érkezett tölthető feliratként az Ao no kanata o Four Rhythm azaz Égbe írt szerelem 05.része!
Ismertetője: Végre elkezdődik a Nyári Bajnokság, ahol Asukáék debütálására is sor kerül, melyet látványos harcok, szép lányok és testhez simuló rucik jellemeznek, és ráadásul egy régi gyerekkori barát és egy különös Angliából szalajtott lány is feltűnik, akik nem szenvednek hiányt tehetségből.
És már Online is!


#18

Bocsi, hogy véletlenül felirat nélkül került indára ez a rész, amint hazaérek ma a melóból (16 h után) intézkedek a javítása érdekében!

És most estére, azaz 20.40-re már kijavításra is került az Égbe írt szerelem 05. Online része, most már van felirat a videón!

És még egyszer elnézést a kellemetlenségekért!


#19

Az Égbe írt szerelem 06.része már naon is készülőben van, a tervek szerint a mostani hétvége előtt, de a legrosszabb esetben március 12-én vagy 13-án érkezik!


#20

És ma estére meg is érkezett az Égbe írt szerelem 06.része tölthető feliratként!
És most már Online verzióban is elérhető!