Asobi Asobase

anime-fansub-projekt

#1

Műfaj: dráma, iskolai, vígjáték

Besorolás: Anime, TV

Hossz: 12 rész

Megjelenés: 2018.07.08.

Fordítás: Guddo-FanSub


#2

Megkezdődik hát újabb történetünk, ahol három lány, pontosabban Kasumi, Hanako és Olivia mindennapi életét és bolondozásait követhetjük nyomon. Remek kis anime, ami tökéletes választás egy kis kikapcsolódáshoz.

Megérkezett a Asobi Asobase 1. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#3

Három főszereplőnk ismét színre lép. Az élet megy tovább, az ökörködés folytatódik és a poénok csak jönnek, és jönnek, és jönnek…

Megérkezett az Asobi Asobase 2. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#4

Folytatódik a nyár legjobb animéje. A lányok ezúttal is szórakoznak, és ezúttal is olyan beteg dolgokat láthatunk majd, amiket nem lehet kihagyni.

Megérkezett az Asobi Asobase 3.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#5

Visszatér a nyár comedyje. A mai részben segglézerektől kezdve, Oscar Wilde-on keresztül, Jokerig minden megtalálható. Semmi esetre sem érdemes kihagyni…

Megérkezett az Asobi Asobase 4. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#6

A nyár comedyje újabb meglepetéseket tartogat a számunkra. Megtapasztalhatjuk, hogy Hanakónak milyen egyedi az ízlése, leszúrhatunk plüsszarokat, valamint azt is megtudhatjuk, hogy hogyan lesznek a gyerekek.

Megérkezett az Asobi Asobase 5. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#7

Visszatér a nyár legpoénosabb animéje. A mai részben kiderül, milyen profi is a Naplopók klubja a beszivárgásban, megtapasztalhatjuk, hogy milyen kifizetödő is társulni az állatokkal és megtanulhatunk ruhát foltozni.

Megérkezett az Asobi Asobase 7. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#8

Ismét itt a nyár animéja. Ebben a részben a lányok társasozni fognak, de pár szűz meggyilkolása is tervbe kerül, illetve még a Dragon Ball rajongók is megkaphatják a napi adagjukat.

Megérkezett az Asobi Asobase 8. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#9

Ismét érkezik a nyár vígjátéka. Benne Olivia újabb nyelvleckéi, angol szónoklatai, valamit a “jóképű” bátyjával is megismerkedhetünk a sors kegyetlen iróniája folytán.

Megérkezett az Asobi Asobase 9.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#10

Éééés dobpergés… Visszatér az Asobi! A mai részben van minden, a furcsa kapcsolatoktól elkezdve a Star Warsig, de még egy kis meglepetés is vár ránk, amire senki nem számítana…

Megérkezett az Asobi Asobase 10. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#11

Ismét visszatér az Asobi! A mai részben a lányok mindenáron megpróbálják rávenni az Elnököt, hogy engedélyezze nekik a filmük levetítését. Ez sajnos nem megy olyan egyszerűen, de a lányok nem viszakoznak céljuk elérésének érdekében, annak ellenére is, hogy az alelnök is elszabadul, és egyéb kellemetlenségek is felütik a fejüket.

Megérkezett az Asobi Asobase 11. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#12

Elérkezett ez a pillanat is. Az utolsó részben még vethetünk pár pillantást a lányokra, amint próbálják kiélni anyai ösztöneiket. Utána megnézhetjük, hogyan tudnak csapatként együttműködni, majd egy kis rajzpárbjara is sor kerül.

Megérkezett az Asobi Asobase 12. része! Jó szórakozást hozzá! Reméljük, hogy ti is legalább annyira élveztétek, mint mi.

Köszönjük, hogy minket választottatok, és reméljük, hogy a jövőben is velünk tartotok!

Letöltések