Joker Game


#1

http://rrfs.aninet.eu/images/projects//ani_pro/604.jpg
[size=150]Joker Game[/size]
2016 | anime/TV | 12 rész

Készítők:
Ricz/Ronin Factories

Újabb szezonos sorozatunk rajtolt el ezzel, ami ezúttal a világháború előtt álló Japánba kalauzol el minket.

A fasizálódott országban a hadsereg már komoly befolyással bír. Megtörtént a mukdeni és a Marco Polo-hídi incidens: Mandzsúria bekebelezésre, Kína lerohanásra került. A rikkancsok a háború kezdetének hírével árulják az újságot. Bár a hadsereg körében továbbra is a Bushido a mérvadó felfogás, az új kor szelleme megköveteli egy nyugati típusú kémügynökség felállítását. Ez viszont nem várt belső konfliktusokat eredményez mind egyéni, mind csoportos szinten. Ellenben a tét egyértelműen magas: a háború kimenetele, a nemzetközi politikai szereplés egyaránt múlik egy ilyen szolgálaton. A “piszkos játszma” kezdetét vette…

Jó szórakozást az első 2 részhez!


#2

Bonjour, mes camarades! Vár titeket a Résistance! Avagy itt a 3. rész.


#3

Ni hao, 4. rész!


#4

Szia,valamiért az oldal nem találhatót dobja be,ha rá kattintok a linkre,amit feltettél.Valamit rosszul csinálok,vagy valahová nem regisztráltam még fel?Üdv.


#5

Szia. Szép nőies megfogalmazással, az Aninet kikúrt minket (is) a francba büntetésből (vírusos volt az egyik elhanyagolt oldal a szerveren, és most megy a kollektív bűnhődés). Egyelőre taposunk azért, hogy megszerezhessük a fájljainkat, adatbázisunkat. A helyzetet rontja, hogy egy hónap múlva a bérlés lejár, és akkor hasta la vista. Átmenetileg a B tervre tartott blogra pakolunk ki mindent. Aktuális sorozatok, fordítások esetében visszamenőlegesen az elkészült részeket is elérhetővé tesszük. Egyelőre ezzel tudok szolgálni, és sajnos olybá tűnik, hogy nem egy hamar fog megoldódni a gond.


#6

Uffhh…hát nem irigyellek benneteket…bakker,mennyi munka megy így a levesbe…Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást,majd gyakrabban fogom nézegetni a megadott oldalt.


#7

Konkrétan, csak az elmúlt 2 hónap összes változtatása az adatbázisban, ha nem férünk valahogyan hozzá vagy nincs belőle biztonsági másolat az Aninet tulajának. Ezek nagyját tudjuk pótolni: szótáranyag, hibajavítások, projektlapok, feltöltések, egy darab cikk… Egyedül az utolsó 2 hónap felhasználóinak fiókjait nem tudjuk megoldani. :frowning:


#8

Az első 4 részt újra kiadtuk, és hozzácsaptuk a 05-09. részeket. Hamarosan egyébként befejezzük a projektet.


#9

Projekt vége, utolsó 3 rész is kint.


#10

#áthelyezve a befejezettek közé.