Kaitou Joker


#1

Cím: Kaitou Joker
**Szezon: **Ősz
Csapat(ok): Phantasmagoria
**Munkálatok: Nitta, aki nagyon szívesen elfogadna egy vállalkozó szellemű lektort maga mellé

Az első rész megtekinthető Indán.

A rész feliratát (Horrible és Zero-raws verzióhoz időzítve) tőlem lehet elkérni, amúgy csak batchban tervezem feltölteni félévadonként.


#2

Elkészültem a második rész munkálataival is~! A rész linkje és a felirat fájl elérhető az oldalunkról. (Már csak egy tisztességes adatlap kéne az animéhez)


#3

Nyakamon a negyedik rész, de azért végre sikerült elkészülnöm a harmadikkal~!


#4

Ide is kiírom, mivel sajnos nem tudok egyszerre minden csatornánkon hírt adni a dolgokról.
Egyelőre valószínűleg a Crunchy hibájából késnek az angol részek kiadása késik. Mint kiderült a harmadik részt egy héttel előbb tették közzé, mivel nem kaptak időben értesítést a Tv-Tokyo hirtelen műsorváltozásáról. Gondolom most büntiből meg ők nem adhatták ki időben a 4. részt. (‘•̀ ▽ •́ )φ

Remélhetőleg hétfőn végre jön a 4 és az 5-is. (Ha nem akkor fejek fognak hullani.)


#5

Oh la la! Még pont az ötödik rész megjelenése előtt sikerült feldobnom a 4.-et!

Indavideón megtekinthető~!


#6

Miután végighallgattam oda vissza a Professor Layton puzzle compilationt oda vissza, büszkén prezentálom Joker múltját, Silver Heart fizikaóráját és Joker apuka fejtörőjét.

Bon Appetit!


#7

A plot ismét előre lép, mi pedig szorgalmasan követjük!

Kaitou Joker 6. rész


#8

tegnap nem volt időm feltölteni így erre most kerítettem sort :slight_smile: Kaitou Joker 7. rész megtekinthető indán. Hamarosan követi a 8-9 is csak a vizsgáim miatt szinte levegőt venni nem volt időm eddig.


#9

Giga-poszt, -szerűség lenne, ha nem osztottam volna meg a 7. részt múlt héten. 8-9. rész elérhető az oldalunkon az eddigi összes kiadott rész feliratával együtt, hátha valakinek kedve szottyan egy kis karácsonyi maratonhoz. Egyelőre ennyi fért bele a keretembe ;w;
Link~Link.


#10

Sikeresen elhavaztam magam egyetemi órákkal a hét minden napjára, így feliratozásra alig maradt időm, de most végre pótoltam! (Bár nem hiszem, hogy bárkinek is hiányzott volna) A 10-11. rész elérhető az Indavideós linkünkön.

Ha minden úgy megy, ahogy terveztem, még ezen a héten befejezem az utolsó részt és jövőhéten újult erővel vágok neki a 2. évadnak. >:3 (a 12. részt még egyszer megnézem lektorálás végett)


#11

És vége az első évadnak, ami amúgy csak szezonfelező. Az oldalon elérhető a maradék két rész linkje :smiley: