Cím: Kaitou Joker
**Szezon: **Ősz Csapat(ok):Phantasmagoria
**Munkálatok: Nitta, aki nagyon szívesen elfogadna egy vállalkozó szellemű lektort maga mellé
Elkészültem a második rész munkálataival is~! A rész linkje és a felirat fájl elérhető az oldalunkról. (Már csak egy tisztességes adatlap kéne az animéhez)
Ide is kiírom, mivel sajnos nem tudok egyszerre minden csatornánkon hírt adni a dolgokról.
Egyelőre valószínűleg a Crunchy hibájából késnek az angol részek kiadása késik. Mint kiderült a harmadik részt egy héttel előbb tették közzé, mivel nem kaptak időben értesítést a Tv-Tokyo hirtelen műsorváltozásáról. Gondolom most büntiből meg ők nem adhatták ki időben a 4. részt. (‘•̀ ▽ •́ )φ
Remélhetőleg hétfőn végre jön a 4 és az 5-is. (Ha nem akkor fejek fognak hullani.)
Miután végighallgattam oda vissza a Professor Layton puzzle compilationt oda vissza, büszkén prezentálom Joker múltját, Silver Heart fizikaóráját és Joker apuka fejtörőjét.
tegnap nem volt időm feltölteni így erre most kerítettem sort Kaitou Joker 7. rész megtekinthető indán. Hamarosan követi a 8-9 is csak a vizsgáim miatt szinte levegőt venni nem volt időm eddig.
Giga-poszt, -szerűség lenne, ha nem osztottam volna meg a 7. részt múlt héten. 8-9. rész elérhető az oldalunkon az eddigi összes kiadott rész feliratával együtt, hátha valakinek kedve szottyan egy kis karácsonyi maratonhoz. Egyelőre ennyi fért bele a keretembe ;w; Link~Link.
Sikeresen elhavaztam magam egyetemi órákkal a hét minden napjára, így feliratozásra alig maradt időm, de most végre pótoltam! (Bár nem hiszem, hogy bárkinek is hiányzott volna) A 10-11. rész elérhető az Indavideós linkünkön.
Ha minden úgy megy, ahogy terveztem, még ezen a héten befejezem az utolsó részt és jövőhéten újult erővel vágok neki a 2. évadnak. >:3 (a 12. részt még egyszer megnézem lektorálás végett)