Keresem, de hol találom?

A téma célja, hogyha valamit nem találsz, akkor itt megkérdezheted, hogy valakinek megvan-e, vagy tudja-e, hogy lelhető fel.

Eloszor is koszonom a topicot!

Sajnos buta voltam, es elfelejtettem idoben lementeni a 2013. oszi es 2014. teli szezonos topicokat (melyik csapat mit fordit az adott szezonbol). Ha esetleg valakinek meglenne, meg tudna velem osztani privat uzenetben? Szigoruan csak privatban, nehogy vergodjenek aa-sok… Miutan megkaptam azt itt jelezni fogom, utana nyugodtan irhattok nekem is ez ugyben, szivesen megosztom barkivel.

Edit: Mar megkaptam oket. Koszonom Yasu-nak!

Engem a Nyaa Torrents-en kívül érdekelne olyan letöltő oldal ahol elég sok anime közül lehet választani.
És van is aktivitás.

Köszi

Xdcc -t próbáltad már? :smiley:

[quote=“Xblades”]Engem a Nyaa Torrents-en kívül érdekelne olyan letöltő oldal ahol elég sok anime közül lehet választani.
És van is aktivitás.

Köszi[/quote]

BakaBT.me
TokyoTosho.info
Anime Index
Rutracker (orosz)

A bakabt-nél ügyelni kell, hogy az utorrent ne legyen újabb 2.valahányasnál (nem jut eszembe a pontos verzió), a 3-as szériánál legalábbis nálam semmit se szed (ott is jelezték, ha jól emlékszem)

Nem egészen. BakaBT maga ellenőrzi a kliensverziók stabilitását, így eltart egy darabig, míg egy-egy verzió engedélyezésre kerül (utorrent esetén pl idejüktől függően általában hetek, ritkábban hónapok kérdése). De Beta verziókkal tényleg vigyázni kell, azok engedélyezése igen ritka.

BakaBT kliensek listája

Akkor csak kicsit néztem el :smiley:
Köszi a kiigazítást!

A BakaBt és az uTorrent kapcsolata érdekes, megesett a történelmük során, hogy egy pillanat alatt három verzió vontak vissza, mert bugos volt, szóval lehet rosszkor jártál arra 3.x-re…

Köszönöm
De sajna ami a Nyaa-n nem találtam ezeken sincs fent, bár az oroszon nem igazodtam ki.

[quote=“Xblades”]Köszönöm
De sajna ami a Nyaa-n nem találtam ezeken sincs fent, bár az oroszon nem igazodtam ki.[/quote]

Google chrome-ban van automatikus fordításra lehetőség, csak be kell állítani. Én így használom a rutracker-t. És sokszor jól jött.

Hali!

Eredeti nyelvű szkennelt mangákat hol találok?

[quote=“Larky”]Hali!

Eredeti nyelvű szkennelt mangákat hol találok?[/quote]

RawScans
E-Hentai (nagyon ritka itt az, ami nem 18+, de az is inkább doujin)
Sen Manga
Update Raw
Raw Manga Land
Raw1st
Raw Scan Manga

Ez több mint kielégítő, köszönöm! :slight_smile:

Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi

[quote=“Xblades”]Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi[/quote]

Baka-Tsukit ajánlom (angol fordítással foglalkoznak LN-hez), VN-re meg ott a vndb.org, ahol kedvedre keresheted őket. Nem értem, hogy VN-t hogy lehet nem olvasható minőségben megcsinálni, de mindegy. Ha RAW-okat akarsz, akkor mangarar.com-ot találtam, míg az Anime-Sharing többek között VN-ekkel is foglalkozik, de a sukebei.nyaa.se-t is megnézném a helyedbe.

Én egy nagyon régi animet keressek. Még úgy óvoda és általános iskola alsó között, úgy a 90es évek végén, 2000es évek elején láttam. Anno még a német adókon(RTL2, Super RTL) ment a Digimon első szériája és One Piece mellett.

Az a baj, hogy csak annyira emlékszem, hogy a Digimonhoz hasonló lények voltak benne, akik ha meghaltak egy növényen logó kőkoronggá váltak és ezekkel a korongokkal lehetett őket, oltárokon életre kelteni. Ha jól emlékszem az első epizódban a főszereplő egy dvd lejátszóval keltette életre az első ilyen lényt.

Tudom, hogy szereplők neve híján elég nehéz, de örülnék neki, ha valaki tudna nekem segíteni megtalálni. :slight_smile:

[quote=“Xblades”]Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi[/quote]

Az Index licensz jogai jelenleg a Yenpress kiadónál vannak, így neten max nagyon eldugott pontokon tudsz rálelni. ha minden igaz December fele jön is az első kötet szóval, ha tudsz várni akkor érdemes velük próbálkozni :slight_smile:

Gray, szerintem te a Monster Rancherre gondolsz :smiley: Egy részt sem láttam belőle, de a Digimon és a Pokémon mellett a németekhez más szörnyikés anime nem igazán jutott még el azokban az időkben.

Az az, köszönöm a segítséget:)

Nincs mit :smiley: Gyerekeknek való animék terén sajnálatomra túl otthonosan mozgokXD