Keresem, de hol találom?


#1

A téma célja, hogyha valamit nem találsz, akkor itt megkérdezheted, hogy valakinek megvan-e, vagy tudja-e, hogy lelhető fel.


#2

Eloszor is koszonom a topicot!

Sajnos buta voltam, es elfelejtettem idoben lementeni a 2013. oszi es 2014. teli szezonos topicokat (melyik csapat mit fordit az adott szezonbol). Ha esetleg valakinek meglenne, meg tudna velem osztani privat uzenetben? Szigoruan csak privatban, nehogy vergodjenek aa-sok… Miutan megkaptam azt itt jelezni fogom, utana nyugodtan irhattok nekem is ez ugyben, szivesen megosztom barkivel.

Edit: Mar megkaptam oket. Koszonom Yasu-nak!


#3

Engem a Nyaa Torrents-en kívül érdekelne olyan letöltő oldal ahol elég sok anime közül lehet választani.
És van is aktivitás.

Köszi


#4

Xdcc -t próbáltad már? :smiley:


#5

[quote=“Xblades”]Engem a Nyaa Torrents-en kívül érdekelne olyan letöltő oldal ahol elég sok anime közül lehet választani.
És van is aktivitás.

Köszi[/quote]

BakaBT.me
TokyoTosho.info
Anime Index
Rutracker (orosz)


#6

A bakabt-nél ügyelni kell, hogy az utorrent ne legyen újabb 2.valahányasnál (nem jut eszembe a pontos verzió), a 3-as szériánál legalábbis nálam semmit se szed (ott is jelezték, ha jól emlékszem)


#7

Nem egészen. BakaBT maga ellenőrzi a kliensverziók stabilitását, így eltart egy darabig, míg egy-egy verzió engedélyezésre kerül (utorrent esetén pl idejüktől függően általában hetek, ritkábban hónapok kérdése). De Beta verziókkal tényleg vigyázni kell, azok engedélyezése igen ritka.

BakaBT kliensek listája


#8

Akkor csak kicsit néztem el :smiley:
Köszi a kiigazítást!


#9

A BakaBt és az uTorrent kapcsolata érdekes, megesett a történelmük során, hogy egy pillanat alatt három verzió vontak vissza, mert bugos volt, szóval lehet rosszkor jártál arra 3.x-re…


#10

Köszönöm
De sajna ami a Nyaa-n nem találtam ezeken sincs fent, bár az oroszon nem igazodtam ki.


#11

[quote=“Xblades”]Köszönöm
De sajna ami a Nyaa-n nem találtam ezeken sincs fent, bár az oroszon nem igazodtam ki.[/quote]

Google chrome-ban van automatikus fordításra lehetőség, csak be kell állítani. Én így használom a rutracker-t. És sokszor jól jött.


#12

Hali!

Eredeti nyelvű szkennelt mangákat hol találok?


#13

[quote=“Larky”]Hali!

Eredeti nyelvű szkennelt mangákat hol találok?[/quote]

RawScans
E-Hentai (nagyon ritka itt az, ami nem 18+, de az is inkább doujin)
Sen Manga
Update Raw
Raw Manga Land
Raw1st
Raw Scan Manga


#14

Ez több mint kielégítő, köszönöm! :slight_smile:


#15

Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi


#16

[quote=“Xblades”]Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi[/quote]

Baka-Tsukit ajánlom (angol fordítással foglalkoznak LN-hez), VN-re meg ott a vndb.org, ahol kedvedre keresheted őket. Nem értem, hogy VN-t hogy lehet nem olvasható minőségben megcsinálni, de mindegy. Ha RAW-okat akarsz, akkor mangarar.com-ot találtam, míg az Anime-Sharing többek között VN-ekkel is foglalkozik, de a sukebei.nyaa.se-t is megnézném a helyedbe.


#17

Én egy nagyon régi animet keressek. Még úgy óvoda és általános iskola alsó között, úgy a 90es évek végén, 2000es évek elején láttam. Anno még a német adókon(RTL2, Super RTL) ment a Digimon első szériája és One Piece mellett.

Az a baj, hogy csak annyira emlékszem, hogy a Digimonhoz hasonló lények voltak benne, akik ha meghaltak egy növényen logó kőkoronggá váltak és ezekkel a korongokkal lehetett őket, oltárokon életre kelteni. Ha jól emlékszem az első epizódban a főszereplő egy dvd lejátszóval keltette életre az első ilyen lényt.

Tudom, hogy szereplők neve híján elég nehéz, de örülnék neki, ha valaki tudna nekem segíteni megtalálni. :slight_smile:


#18

[quote=“Xblades”]Tud-e valaki eredeti nyelvű LN. és VN.-t tartalmazó oldalakat ahol olyan minőség van hogy olvasható is.
Ha japán oldal az sem gond, de jobb lenne angol. (To Aru Index és High School DxD ami most érdekelne LN.-ben)
Köszi[/quote]

Az Index licensz jogai jelenleg a Yenpress kiadónál vannak, így neten max nagyon eldugott pontokon tudsz rálelni. ha minden igaz December fele jön is az első kötet szóval, ha tudsz várni akkor érdemes velük próbálkozni :slight_smile:

Gray, szerintem te a Monster Rancherre gondolsz :smiley: Egy részt sem láttam belőle, de a Digimon és a Pokémon mellett a németekhez más szörnyikés anime nem igazán jutott még el azokban az időkben.


#19

Az az, köszönöm a segítséget:)


#20

Nincs mit :smiley: Gyerekeknek való animék terén sajnálatomra túl otthonosan mozgokXD