Ninja Slayer From Animation

anime-fansub

#1

[size=150]Ninja Slayer From Animation[/size]

http://cdn.myanimelist.net/images/anime/5/72362l.jpg
Típus: ONA
Hossz: 12
Műfaj: Kaland

[size=130]Összegzés - Szinopszis[/size]
Nindzsák… A nindzsák… könyörtelen félistenek voltak, a nyugalmat uralva a karatéjukkal a nindzsák korában. De, “néhány” elkövetette a hara-kiri egy tiltott formáját, ami által a Kikanku templom eltárolta a lelküket a következő újjáéledésig. Az elveszett történelmüket meghamisították és elrejtették, így az igazság ezekről nindzsákról a feledés homályába borult.

Most, a jövőben, ahol az kibernetikus technológia és az elektronikus hálózatok egyetemessége az Isten,hirtelen, baljós ninja lelkek, újjáélednek több ezer év elteltével és elszabadulnak Neo-Saitama sötét árnyaiban. Fujikido Kenji, egy üzletember, kinek a feleségét és gyerekét megölték egy nindzsa banda háborúban. Hajszálnyira a halálától, Fujikidót megszállja egy rejtélyes nindzsa lélek. Fujikido átveri a halált és Ninja Slayerré válik. Egy Halálosztó, akinek szándéka, hogy megölje az összes gonosz nindzsát, ezzel egy személyes bosszúhadjáratot indítva útjának.

Neo-Saitama disztópikus alvilágában játszódik, ahol Ninja Slayer halálos küzdelmet vív a Soukai Szindikátus nindzsáival.
Ehhez kapunk egy erősen maró parodisztikus felhangot is a ninják kultúrájáról és a távol-keleti B-kategóriás bosszúfilmekről.


#2

Az első és második rész el is érhető az R-RFs oldalán!


#3

A 3. és 4. részek is elérhetőek már.