Nobunaga no Shinobi: Ise Kanegasaki-hen

anime-fansub

#1


**Epizódok száma: **26(?)
Műfajai: Történelmi, Vígjáték
**Debütálás: **2017. április 08.
Ismertetője:

[ul]Ez a 02. évad pontosan onnantól folytatódik, ahol az 01. évad véget ért, annyi különbséggel, hogy Chidori-chan már egy ideje Nobunaga-sama harcedzett, megbízható harcosa, aki nem riad vissza semmilyen ellátandó küldetéstől, és a lehető legnagyobb örömmel veti bele magát, ha a szeretett Nobunaga Uráról van szó, akinek az életét is köszönheti. És továbbra is Nobunaga-sama aduásza ez az aprócska termetű, de veszedelmes shinobi XD[/ul]

**Fordítja: **Anime Raptors & Haru-Subs


#2

Helyzetjelentés: a 02. évad első két része, azaz a 27+28. részek már a Harus kollégáknál vannak, és több tényezőt figyelembe véve, úgy fest a a szitu, hogy egyben lesznek kiadva részek, tehát nem egyesével fogunk szórakozni vele!


#3

Egyébként a második évada az én részemről lassan készen van, hiszen már csak az utolsó 6 része pihen nálam, amit a napokban el fogok küldeni a Harus kollégáknak.

És sajnos nem úgy jött össze ennek a kiadása, ahogy én azt elgondoltam, éppen ezért majd még újbóli egyeztetés szükségeltetik a Haru-Subs-szal.


#4

Mi is haladunk vele (a Harunál), hiszen 8 részt már lektoráltam, és hamarosan a formázónak is lesz ideje, hogy nekiveselkedjen a részeknek. :slight_smile:


#5

Már egy jó ideje végeztünk ezzel a cuccal, csak elfelejtettem itt is jelezni!

Szóval második évada ezennel lezárva a részünkről!

És a háttérben már csinálgatom a 03. évadának a részeit is, ami egyben lesz kiadva a 2018-as tavaszi szezon után!