Nobunaga no Shinobi

Kissé megcsúszva de megérkezett a Nobunaga no Shinobi 16. része tölthető felirattal + Onlineként is!

Megérkezett a Nobunaga no Shinobi 17. része tölthető felirattal + Videós kiadásként + Online is!

Helyzetjelentés: A Nobunaga no Shinobi 18. része már utómunkák alatt áll! Szóval hamarosan érkezik!

Időközben elérhető vált a Nobunaga no Shinobi 18. része Online!
A Haru-Subs oldalán pedig többek között videósan is!

**Helyzetjelentés: ** a 19+20. része a mai napon leadásra került a Harus kollégáknak!

Megérkezett a Nobunaga no Shinobi című cuccból a 19+20 rész Online és feliratként is!

Helyzetjelentés: a 21+22. része a mai napon leadásra került a Harus kollégáknak!

Kiadásra került a Nobunaga no Shinobi 21-24. rész feliratként és a Haru-Subs oldalán Videós kiadásként is!

Jó szórakozást hozzájuk!

Helyzetjelentés: a Nobunaga no Shinobi 25+26. része fordítás alatt áll és ezen a héten le is adom a Harus kollégáknak.

És ne feledjétek, hogy természetesen a 02. évadját is vinni fogjuk, ami most tavasszal a kezdetét is veszi!

Helyzetjelentés: a Nobunaga no Shinobi 02. évadának 01. első részét utómunkázásra elküldtem.

Legújabb felállás szerint: a Nobunaga no Shinobi 25+26+27 (ami már a 2. évad 1 része is egyben) részek egy ideje a Haru-Subs-os kollégáknál vannak. És akkor kapnak tőlem új részt, amennyiben ki lesznek adva az ott lévők.

Időközben elkészültünk a Nobunaga no Shinobi 25+26 részével Online, amik által a végére is értünk az első évadának!
Felirattal ma késő délután ( 16.30-17.30 között) lesznek elérhetőek a saját oldalon!

De természetesen a 02. évad is már el van kezdve belőle, és amilyen hamar csak lehet abból is jönnek ki részek!

Akkor ezt át is helyezem. A második évadnak legyen majd külön topicja az aktuálisak közt :slight_smile:

Áthelyezve: #befejezett

Okés. Majd akkor ennek is lesz külön topicja, bár úgy rémlik nekem, mintha már csináltam volna neki, de majd utánanézek.

Egyébként a második évada az én részemről lassan készen van, hiszen már csak az utolsó 6 része pihen nálam, amit a napokban el fogok küldeni a Harus kollégáknak.

1 kedvelés