Nozoki Ana


#1

myanimelist.net/anime/17157/Nozoki_Ana

Típus: Ova
Részek: 1
Hossz: 00:55:59

Ehhez az animéhez kérnék feliratot. Találtam hozzá kettőt is(Anime Sekai. Richo - fansub), de mindkettő a 44 perces verzióhoz készült. Ha valaki lefordítaná a plusz jelenetet és át időzítené, azt megköszönném.


#2

Összehasonlítottad már a két verziót? Találtál jelenet eltérést?
Csak mert tippre az időváltozás abból adódik, hogy másként vannak kódolva a csapatok forrásvideója és a te általad nézett videó.
Ugye van egy olyan fogalmunk, hogy képkockasebesség (később FPS-ként utalok rá), ami megadja, hogy 1 másodperc alatt hány képkockát/állóképet mutat a videó. A japán DVD-ken 29,97 FPS-el adják ki a videókat. Azonban gyakran szokták ezt áttenni a nálunk gyakori (és például magyar DVD-ken is ez van) 23,976 FPS-re. Ezzel arányosan viszont természetesen csökken a videó időtartama is. Ha elméletben lekonvertálom az 55 perces videót 29,97 FPS-ről 23,976 FPS-re, akkor éppen 44 percet kapok. És nem jelenetváltozás történt, csak valamilyen módszerrel csökkentettem helyenként (szerk.: pontosabban a videó egészén folyamatosan) az állóképek számát.


#3

Röviden: letöltöttem. Azért mondtam. Aki látta, annak írom, hátha emlékszik rá, a 44 perces verzióban úgy van, hogy a lányka nézi a teliholdat, utána következik a strandos jelenet. Az 56 percesben meg beszúrnak még egy tanárnénis jelenetet a kettő közé és mivel a felirat a 44 perceshez van, az szépen rácsúszik erre a jelenetre.


#4

Igen, elnézést kérek. Most olvasom, hogy kiadták később valamilyen extrával megtoldva.


#5

Semmi gond, én is csak onnan jöttem rá, hogy valami nincs rendben, hogy amikor fel akartam venni a listámra. A Mal.-on 55 perc volt írva, az indás videó meg 44 perces volt. Azután kezdtem el keresgélni.