Pokemon


#1

Nem vagyok járatos Pokemon ügyben, úgyhogy ha valaki képben van a részekkel, évadokkal,filmekkel stb, akkor légyszi írjátok meg, hogy mennyi van belőle lefordítva, és hogy melyik csapat munkája,mert jó lenne tudni,hogy honnan lehet elkezdeni. Előre is köszi a segítséget!

(Illetve ha valakinél aktívban van, azt is jó lenne tudni)


#2

Pokémon ügyében az Anime-Centernél érdemes körbenézni azt hiszem valahol talán a BW-nél akadtak meg a feliratozó munkálatok, de a további tervekről szerintem a fordító tudna bővebb információkat adni.

Egy lelkes önkéntes mostanában kezdte el felpakolgatni az XY részek feliratát indára, szerintem őt vehetjük aktívnak bár nem tudom mennyit tud majd megcsinálni.

Én hébe-hóba pihenésképp kiadok egy-egy mozifilmet, meg most a Joker 2. évada után a Megafejlődéses OVAt tervezem “feketebárány” projektnek. =w= Valószínűleg karácsony tájékán az 1 vagy a 2. mozifilmet is lefordítom mivel azt megígértem a magyar közösségnek még március környékén :smiley:


#3

Köszi a választ!
(indán nem találtam az említett önkéntest, tudnál egy linket adni?)


#4

Tessen, kérem :smiley: indavideo.hu/profile/zizon

Én is csak véletlenül futottam össze mikor az egyik feltöltésnél válaszolgattam :smiley: Van még hová fejlődnie a fordítónak, de már az is dicséretes, hogy nem csak bevágja a szöveget Googlebe.


#5

Köszi! Úgy tűnik ugyanis, hogy egy új tagunk nekivág az XY-nak, meglátom majd neki hogy megy.