Shigatsu wa Kimi no Uso

http://kepfeltoltes.hu/141013/67177_www.kepfeltoltes.hu_.jpg**Shigatsu wa Kimi no Uso**
2014 - 2015 | 22 rész | TV
Műfaj: Dráma, Zene, Romantikus, Iskolai élet, Shounen
Készítik:
Anime Sekai Team | Saten Anime Manga | AnimeHunter | Shigatsu-Team | DragonHall+ | OtakuCritics

Az első résszel már el is készültünk.
A felirat tölthető tőlünk vagy a Saten Anime Mangától.

Mi is elkészültünk az 1. résszel. Saját videós kiadás az oldalon!

Még annyit hogy az első posztba valaki írjon már oda minket is csak, hogy fair legyen a játék. BTW: Szezonos topicba sem írtatok be minket amúgy. :smiley:

Köszi! :slight_smile:

[quote=“Kuro”]Mi is elkészültünk az 1. résszel. Saját videós kiadás az oldalon!

Még annyit hogy az első posztba valaki írjon már oda minket is csak, hogy fair legyen a játék. BTW: Szezonos topicba sem írtatok be minket amúgy. :smiley:

Köszi! :slight_smile:[/quote]

Bocs, de nem szerepelt a csapatotok neve a projekt mellet. A szerkesztési jogot meg már elvették tőlem, így nem tudom javítani.
És az Anime Sekai Team már nem a Saten Anime Mangával viszi a projektet, hanem külön-külön. Javítsátok, amint lehet. Köszönöm. :slight_smile:

[quote=“Cickány”]

. Saját videós kiadás az oldalon!

Köszi! :slight_smile:

Bocs, de nem szerepelt a csapatotok neve a projekt mellet. A szerkesztési jogot meg már elvették tőlem, így nem tudom javítani.
És az Anime Sekai Team már nem a Saten Anime Mangával viszi a projektet, hanem külön-külön. Javítsátok, amint lehet. Köszönöm. :slight_smile:[/quote]

Nem problémázni akartam csak fairplay miatt kértem. :smiley: Egyébként sejtettem hogy te már nem tudod szerkeszteni. Sajnos hiába jeleztem anno a topicban egyik Admin sem ért rá vagy nem tudom de nem tettek be minket. De igazából mindegy.

De ha jól számolok, mivel nem közös nálatok az anime már 7 csapat viszi akkor. Azért erre nem számítottam hogy ez az anime fogja kapni a legtöbb csapatot. Mondjuk nem csoda hisz nagyon jó de azé na. Nem egy tipikus hype anime.

Nos, én ezt vártam a legjobban, mert a manga egyszerűen fenomenális. Ráadásul full adpaptáció lesz, azaz nem kell éveket várni a folytatásra. Nálam máris ez az év animéje. :smiley:

Detto. Nem is igazán érdekel más a szezonból. :smiley:
Mangáját pedig hamarosan kiadjuk OC-n (egy kis önreklám LOL :smiley: )

Vannak még balesetek, úgy tűnik, hogy elkerülte a figyelmem.

Dex-sama, kérlek, hogy az Anime Sekai Teamet is írd már oda a készítők listájához. Már a szezonos topicban is jeleztem, hogy egyedül visszük tovább. :slight_smile:

Megvolt, most olvastam a szezonos topikot.

Elkészültünk a 2. résszel is. Jó szórakozást! :slight_smile:

Nehezen de megszültük mi is a fordítást. Az oldalon elérhető a 2. rész felirata és persze a saját videós kiadás is!

Jó szórakozást hozzá mindenkinek!

Tölthető a 3. rész felirata is.

Elkészült a 4. rész is. Jó szórakozást hozzá! :slight_smile:

Az 5. is tölthető.

6. rész

A 7. résszel is elkészültünk.

Elkészültünk a 8. és egyben az eddigi legjobb résszel is. :smiley:

Kis kimaradás után itt a következő három rész is. A következő részt csak január 8-án vetítik, addig is Kellemes Ünnepket mindenkinek és előre is Boldog Új Évet! :slight_smile:

No kicsit mi is belendítettük a projektet úgy hogy 4 új résszel jöttem, szám szerinte a 3-6. részig.
WindowHunter átvette a projektet egy ideig biztosan de lehet végleg, úgy hogy amint beértük a lemaradást talán tudunk normálisan haladni vele.

Most, hogy átlibbentünk végre a saját tárhelyünkre nem kell MEGA meg hasonló dolgokat használni így nyugodtabban zúzhatjuk az ipart. :smiley:

Jó szórakozást azoknak akik még nem látták eme részeket. :smiley: