http://kepfeltoltes.hu/141013/67177_www.kepfeltoltes.hu_.jpg**Shigatsu wa Kimi no Uso**
2014 - 2015 | 22 rész | TV
Műfaj: Dráma, Zene, Romantikus, Iskolai élet, Shounen
Készítik:
Anime Sekai Team | Saten Anime Manga | AnimeHunter | Shigatsu-Team | DragonHall+ | OtakuCritics
Az első résszel már el is készültünk.
A felirat tölthető tőlünk vagy a Saten Anime Mangától.
Mi is elkészültünk az 1. résszel. Saját videós kiadás az oldalon!
Még annyit hogy az első posztba valaki írjon már oda minket is csak, hogy fair legyen a játék. BTW: Szezonos topicba sem írtatok be minket amúgy.
Köszi!
[quote=“Kuro”]Mi is elkészültünk az 1. résszel. Saját videós kiadás az oldalon!
Még annyit hogy az első posztba valaki írjon már oda minket is csak, hogy fair legyen a játék. BTW: Szezonos topicba sem írtatok be minket amúgy.
Köszi! [/quote]
Bocs, de nem szerepelt a csapatotok neve a projekt mellet. A szerkesztési jogot meg már elvették tőlem, így nem tudom javítani.
És az Anime Sekai Team már nem a Saten Anime Mangával viszi a projektet, hanem külön-külön. Javítsátok, amint lehet. Köszönöm.
[quote=“Cickány”]
. Saját videós kiadás az oldalon!
Köszi!
Bocs, de nem szerepelt a csapatotok neve a projekt mellet. A szerkesztési jogot meg már elvették tőlem, így nem tudom javítani.
És az Anime Sekai Team már nem a Saten Anime Mangával viszi a projektet, hanem külön-külön. Javítsátok, amint lehet. Köszönöm. [/quote]
Nem problémázni akartam csak fairplay miatt kértem. Egyébként sejtettem hogy te már nem tudod szerkeszteni. Sajnos hiába jeleztem anno a topicban egyik Admin sem ért rá vagy nem tudom de nem tettek be minket. De igazából mindegy.
De ha jól számolok, mivel nem közös nálatok az anime már 7 csapat viszi akkor. Azért erre nem számítottam hogy ez az anime fogja kapni a legtöbb csapatot. Mondjuk nem csoda hisz nagyon jó de azé na. Nem egy tipikus hype anime.
Nos, én ezt vártam a legjobban, mert a manga egyszerűen fenomenális. Ráadásul full adpaptáció lesz, azaz nem kell éveket várni a folytatásra. Nálam máris ez az év animéje.
Detto. Nem is igazán érdekel más a szezonból.
Mangáját pedig hamarosan kiadjuk OC-n (egy kis önreklám LOL )
Vannak még balesetek, úgy tűnik, hogy elkerülte a figyelmem.
Dex-sama, kérlek, hogy az Anime Sekai Teamet is írd már oda a készítők listájához. Már a szezonos topicban is jeleztem, hogy egyedül visszük tovább.
Megvolt, most olvastam a szezonos topikot.
Elkészültünk a 2. résszel is. Jó szórakozást!
Nehezen de megszültük mi is a fordítást. Az oldalon elérhető a 2. rész felirata és persze a saját videós kiadás is!
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Tölthető a 3. rész felirata is.
Elkészült a 4. rész is. Jó szórakozást hozzá!
Az 5. is tölthető.
A 7. résszel is elkészültünk.
Elkészültünk a 8. és egyben az eddigi legjobb résszel is.
Kis kimaradás után itt a következő három rész is. A következő részt csak január 8-án vetítik, addig is Kellemes Ünnepket mindenkinek és előre is Boldog Új Évet!
No kicsit mi is belendítettük a projektet úgy hogy 4 új résszel jöttem, szám szerinte a 3-6. részig.
WindowHunter átvette a projektet egy ideig biztosan de lehet végleg, úgy hogy amint beértük a lemaradást talán tudunk normálisan haladni vele.
Most, hogy átlibbentünk végre a saját tárhelyünkre nem kell MEGA meg hasonló dolgokat használni így nyugodtabban zúzhatjuk az ipart.
Jó szórakozást azoknak akik még nem látták eme részeket.