Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai


#1


Epizódok száma: 12?
**Műfajai: **Akció, Ecchi, Fantasy, Hárem, Katonaság, Romantika, Shounen
Debütálás: 2015. október 08.

Ismertetője:

Egy olyan fantasy világban járunk, ahol a mágia használókat a kihalás szélére sodorta a folyamatos üldöztetésük. Akárcsak korábban, amikor a kardokat a varázslat váltotta fel a harcászatban, most a lőfegyverek élik az aranykorukat, és a mágusokra nincs többé szükség.

Kusanagi Takeru, az AntiMágia Akadémia növendéke a társaival együtt katonai jellegű kiképzésen vesz részt, hogy Eretnek Inkvizítor váljon belőle és eredményesen tudjon fellépni a mágusok jelentette fenyegetéssel szemben. Takeru azonban egyáltalán nem ért a lőfegyverekhez, így kénytelen kardot használni a harcban.
Emiatt hamarosan áthelyezik a haszontalan diákok számára alakított 35. Teszt Szakaszba, de meglepő módon nem ő lesz az alakulat egyedüli új tagja. Valami oknál fogva Ohtori Ouka, aki mesterlövészi tehetsége miatt már tanulóként is részt vehet a mágusvadászatokon, szintén csatlakozik a szakaszhoz.

Fordító csapatok: AnimeRaptors, Kiseki-Fansub


#2

Van szerencsém bejelenteni, hogy immáron kiadásra került a** Taimaga 01.része **tölthető feliratként és Videós kiadásként is!

Online verzió pedig már nézhető is!

Jó szórakozást hozzá!


#3

Köszönöm. Megsasolom milyen…


#4

Naon szívesen!
A 02.rész még ütősebb lesz, mint az 01.része, így hát csakis ajánlani tudom, de erősen, Catullus!

**És jöjjön akkor egy kis helyzetjelentés a 02.részéről: **
S már kezdetét is vette a Taimaga 02.részének a munkálatai! Annyira h már 60%-a kész is van és minden tőlünk telhető meglesz azért téve h legkésőbb holnap kiadásra kerüljön! De ha mégse jönne össze, akk viszont a kövi hét elején (Hétfőn vagy Kedden megkapjátok!)


#5

S már meg is érkezett a várva várt Taimaga 02.része Online!
Illetve már elérhető tölthető feliratként is! És az első résznél lévő Fontok nevű mappa +1 fonttal bővült! Amit érdemes újból leszedni!
Videósan délután érkezik!
Jó szórakozást hozzá!


#6

S már meg is érkezett a várva várt Taimaga 02.része Online!
Illetve már elérhető tölthető feliratként is! És az első résznél lévő Fontok nevű mappa +1 fonttal bővült! Amit érdemes újból leszedni!
Videósan délután érkezik!
Jó szórakozást hozzá!


#7

Akkor nincs mese, már nézem is. Köszi ismét!


#8

Naon szívesen ismét!
Pontosan úgy van ahogy mondod, nincs mese! Kötelező nézni! Főleg, ha a többi része is ilyen epic lesz, mint ez, nem is tudom mit csinálok örömömben.

A jó hír: Hogy immáron tölthető is a Taimaga 02.része Videós kiadásként is! És persze lesz majd hozzá op + ed páros készítés is!
S az első két része pedig utólag fogják megkapni ezt a két plusz dolgot, ami a jobbaknál alapból jár, ha van hozzá forrás, amiből készíteni lehet!

Szerk.nek: Bocsi az előző dupla posztért, gőzöm sincs hogy lett belőle kettő!


#9

Köszi!


#10

Naon szívesen!

Időközben kiadásra került a Taimaga 03.része is tölthető feliratként + Videós kiadásként+ Online Kiadásként!
Ráadásul, OP+ED párost is kapott, mely közül az OP mondható kiemelkedőbbnek és azóta szinte egyfolytában hallgatom!

Az 01.+ 02.részek tölthető feliratai is megkapták az OP+ED párost, illetve cserélésre is kerültek. A Videós Kiadásaik még nem. De azok is sorra kerülnek majd idővel.

*Jó szórakozást hozzá! *


#11

S már kiadásra is került a Taimaga 04.része, mely igencsak jóra sikerült mind történetileg, mind pedig egyéb szempontokból is!
Videósan és Online késő este vagy csak holnap várható!


#12

S most már nemcsak feliratként, hanem Online-ként is nézhető a Taimaga 04.rész!

És most már Videós Kiadásként is elérhető!


#13

A Taimaga 05.része jelen felállás szerint vagy ma 22.00-ig bezárólag érkezik, ha nem akk csak holnap, de akkor biztosan!
Bár igaz, hogy bősz utómunkák folynak rajta, de sajnos van mit csinálni rajta, hogy olyan legyen, amilyet ki szeretnék adni!


#14

Ma este kiadásra is került a Taimaga 05.rész tölthető feliratként!
Most már Videós kiadásként + Online verzióként is elérhető!


#15

**Egy kis helyzetjelentés a Taimaga 06.részéről: ** Minden eddigi jel szerint legkésőbb holnap, azaz Vasárnap kiadásra kerül minimum feliratként!


#16

ÉS most már kiadásra is került a Taimaga 06.részének a tölthető felirata + Videós Kiadása + Online is!


#17

Köszönöm szépen!


#18

Ismét naon szívesen!

Helyzetjelentés a 07.részéről: Már naon szépen haladnak (70%-a kész) a munkálatok ezzel a résszel ugyan, de mivel egy picit figyelősebb, mint a korábbi részek, így hát legkésőbb 23-án kerül kiadásra. S lesz mit utólag helyrepofozni rajta!


#19

S ezenel kiadásra került a Taimaga 07.része Online és Tölthető feiratként! Illetve Videós Kiadásként is nézhető immáron!
Jó szórakozást hozzá!


#20

Köszike!