Tenshi na Konamaiki


#1

[size=150]Tenshi na Konamaiki[/size]http://i96.photobucket.com/albums/l175/x105x303/animepapernetpicture-standard-anime-tenshi-na-konamaiki-tenshi-na-konamaiki-dvd-vol13-73845-gpx0079-preview-897a8366.jpg
Angol Cím: Cheeky Angel
**Részek Száma: ** 50
Évszám: 2002 - 2003
Műfaj/Téma: Mágia, Komédia, Romantikus, Shounen, Gender Bender

Amatsuka Megumi egy 9 fiú aki arról álmodik hogy világ legférfiasabb férfija legyen. Egy nap megment egy öregembert akit egy csapat huligán megtámad. Az öreg egy varázskönyvet ad a fiúnak amiből egy Különös bohócszerű figura jelenik meg. A bohóc felajánlja hogy teljesít Megumi egy kívánságát. Megumi minden gondolkozás nélkül rávágja kívánságát de ahelyett hogy a bohóc a legférfiasabb férfivé alakítaná helyette a Lánnyá változtatja. Megumi mérgében a tóba hajítja a könyvet amit elég hamar megbán… ezeknek gyerekori barátnője Miki is szemtanúja volt így ö az egyetlen akinek megmaradtak az emlékei a fiú Megumiról. A történet 6 évvel később folytatódik ahol Megumi még mindig azon van hogy megtalálja a módját annak hogy visszaváltózón fiúvá, Természetesen Megumi gyönyörű ifjú nővé cseperedett ezért néhány srác meg is környékezi öt és klubot alapítanak hogy segítség Megumi-t mindenben amiben lehet.

2009 óta szeretném megnézni magyar felirattal. Akkoriban angol felirattal megnéztem kb az anime feléig de sajnos bele fáradtam az angolba.
Rendelkezek hozzá rawal is. Szóval van mire dolgozni :slight_smile:. Még régen valaki megígérte nekem de végül ez nem történt meg. Nagyon megköszönném ha valaki elkezdené fordítani mert szerintem nagyon jó anime.


#2

A leírást elolvasva én is megnézném az animét, ha lenne hozzá felirat.


#3

gergoking az US-ből egy ideje tervezi, de egyszerűen nincs rá ideje a sok projekt miatt.


#4

Nekem még US-tag ígérte annak idején lehet hogy ö…