Yuru Yuri San☆Hai!


#1

Sziasztok!

Nem láttam, hogy valaki fordítaná ezt az animet esetleg valaki tud olyan csapatot aki tervezi vagy nincs csapat aki fordítaná? Eddigi 2 évadhoz volt és nagyon szeretném ha valamelyik csapat ehhez is vállalna feliratot.


#2

A Winter-Triumphosok fogják várhatóan. Legalábbis Izumi ezt mondta nekem, hogy egy barátnőjével még megcsinálják.


#3

Hello

Én folyamatosan néztem az oldalokat de semmi és még a project listánál sincs fenn nekik… A másik csapat aki állítólag viszi ott sincs ezzel kapcsolatban semmi… Akkor igazából nem viszi senki ? :confused:


#4

[quote=“Phoboss”]Hello

Én folyamatosan néztem az oldalokat de semmi és még a project listánál sincs fenn nekik… A másik csapat aki állítólag viszi ott sincs ezzel kapcsolatban semmi… Akkor igazából nem viszi senki ? :confused:[/quote]

Én a speciállal kapcsolatban írtam e-maileket (már amit el tudtam küldeni), de választ nem kaptam. Oldalról pedig nem tudom letölteni a feliratot, 404-et dob. :frowning:


#5

yuru yuri Nachuyachumi OVA-t animehunter fordította, ha arra gondolsz.


#6

Winter-Triumphre gondoltam. De köszi a tippet!


#7

nem tipp tényleg ők fordították :smiley: Már meg is néztem :smiley: Jó kis rész volt :blush:


#8

Nincs fenn, mivel bomlóban van a csapatuk (vagy hasonló, de a lényeg, hogy Izumi kezd kikopni idő- és kedvhiány miatt). Izumichannak ugyanis nem jut elég ideje rá, így egy barátnőjével csinálják. A hogyan, mikor és miként kérdéseket nem feszegettem vele privátban, mondván egy másik csapat vezetője-tagja vagyok, nem az én reszortom firtatni, hanem a kedves nézőké.


#9

Ez mind szép és szomorú,de én azt se tudom ki ez az Izumi-chan, meg hol lehet elérni mert ahogy mondod azt hogy bomloban vannak így sok segítséget nem kaptam ezzel kapcsolatba…

Továbbra is várom olyan csapat jelentkezésest aki ennek a csodálatos anime-nek a 3. évadát válalná… Előre is köszönöm és Hatalmas RESPECT annak aki elválalná!!!


#10

Izumichan a Winter Triumph vezetője, az oldalukon van elérhetőség.
[spoiler]Minimális dedukció: miután a W(inter-)T(riumph) csapatról beszéltünk eredetileg, feltehetően annak valamely tagja. Nem ismeret, hanem logika kérdése, de lehet én vagyok csak ennyire Sherlock Holmes.[/spoiler]


#11

[quote=“Ricz”]

Izumichan a Winter Triumph vezetője, az oldalukon van elérhetőség.
[spoiler]Minimális dedukció: miután a W(inter-)T(riumph) csapatról beszéltünk eredetileg, feltehetően annak valamely tagja. Nem ismeret, hanem logika kérdése, de lehet én vagyok csak ennyire Sherlock Holmes.[/spoiler][/quote]

Lassan egy hónapja már, de azóta sem kaptam választ. A @wt-s címeket pedig rögtön visszadobta, kivéve egyet, de arról sem érkezett válasz :frowning: Mondjuk citromail esetében nem lehet tudni, lehet nem kapta meg a címzett.


#12

Mintha Komal is csinálta volna… indavideón jó pár rész fent van tőle:
itt az első: indavideo.hu/video/Yuru_Yuri_San_Hai_-_01


#13

ez inkább felejtős - már ha valaki a storyra (ha van ilyen ebben) is kíváncsi.


#14

[quote=“x0Ayumi0x”]Mintha Komal is csinálta volna… indavideón jó pár rész fent van tőle:
itt az első: indavideo.hu/video/Yuru_Yuri_San_Hai_-_01[/quote]

Ayumi te az embereket megakarod azzal kínozni? xd


#15

Bump!..


#16

Vagyis nem lesz hozzá felírat…
:frowning:


#17

A Kiseki-fansub-nál közben megtaláltam a felíratott a teljes évadhoz.
Ja most látom a video megoszton is az övék van fent, szerintem döntse el mindenki maga hogy jó vagy rossz-e.


#18

Rossz. Nem ajánlom. Nem ajánlatos azzal megnézni, ha normálisan akarjátok megnézni.
Aki tud angolul, inkább úgy nézze! Jobban jár vele!
Előbb-utóbb valami normálisabb csapat csak megcsinálja normálisan…


#19

Előbb tépném ki az összes hajszálam egyesével, minthogy megnézném a Kiseki feliratával. Ha nem akarsz maradandó agykárosodást szenvedni attól a felirattól, akkor inkább ne nézd meg. Ha pedig konyítasz valamennyit az angolhoz, inkább nézd meg a FFFansubs feliratával. Az se az igazi, de legalább nézhető. :confused: