Yuushibu

anime-fansub

#1

http://kepfeltoltes.hu/140507/yuushibu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

**[size=150]Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku wo Ketsui Shimashita.

Yuushibu ]

2013 - TV - 12 rész + OVA[/size]**

Black Ryuu Team korábban már kiadta (OVA nélkül), viszont akkor a felirat nem lett normálisan lektorálva, se formázva a csapat részéről (akkoriban én még nem voltam a csapat tagja). Pár hónappal ezelőtt a BRT tagjaként eldöntöttem, hogy akkor a feliratokat újraformázom + lektorálom, és majd ha elkészülök vele, akkor a csapat nevében ki lesz adva. Anno az Otaku Critics elkezdte fordítani az animét, aztán - ha jól emlékszem - a 3. rész után végül dobták a projektet, azzal az okkal, hogy mi végig lefordítottuk (tömören megfogalmazva). Ayumi még karaokét is küldött, szóval hálásak vagyunk az Otaku Critics-nek e kedves gesztusért.

A régebbi felirat letöltését megszüntettük, szóval így az animéhez gyakorlatilag nem elérhető teljes fordítás, ezért is van az Aktuális Fordítások között.

Most az első 6 részt hoztuk el, méghozzá TV-s verzióban.

(Külön BD-ben is ki fogjuk adni, mivel a TV-s változat nem passzol a Blu-ray verzióhoz.)

A feliratot a csapat oldaláról tölthetitek le: black-rt.blogspot.hu/


#2

Helló, hogy álltok? Esetleg sikerült valakinek befejeznie ezt a projektet?


#3

BD-sítést csinálom, csak a 400+ sorok miatt lassan megy a lektorálás, főleg úgy, hogy a Re:Zero-val is foglalkoznom kell. (plusz a fősulis előadásaimmal és beadandóimmal is) Ennek ellenére egész jól haladok vele. :smiley: