Szia junpet!
A Futoku no Guild mellé mehet a Mahou Fansub & Muteki Fansub, vagyis közös projekt lesz.
Köszi! ^^
Szia junpet!
A Futoku no Guild mellé mehet a Mahou Fansub & Muteki Fansub, vagyis közös projekt lesz.
Köszi! ^^
Sziasztok,
Kérdőjelesen engem, be lehet írni a következő animékhez:
Do It Yourself!! mellé mehet az Anime Sekai Team kérdőjelesen, ha nem cringe akkor csinálnám
Hali! Kérdőjellel egyelőre, de a Nightorizon-FanSub beírható a Do It Yourself!! mellé.
Do It Yourself!! közös projekt lesz, Nightorizon fordítja és lektorálja, Anime Sekai Team formázza.
Sziasztok, az Akiba Maid Sensou mellé felírhatod a nevem, köszi!
Mostani bejelentés, hogy az év végi Fate-műsorblokkban új címet adnak le:
Fate/Strange Fake ~whispers of dawn~
Emellé beírhatóak vagyunk.
Most jött a bejelentés, hogy október 29-től fog futni az Arknights: Reimei Zensou is, emellé beírható az AnimeGun Sub.
Sziasztok!
Én is szintén beírható vagyok az Arknights: Reimei Zensou mellé.
Új TV-sorozat hozzáadva:
Új OVA/OVA/Special hozzáadva:
Muv-Luv Alternative 2.évadhoz mehet a Miamifansub, 1. évad után természetesen folytatjuk a 2. évaddal, köszi!
Új Mozifilm hozzáadva:
Szia junpet!
A Uchi no Shishou wa Shippo ga Nai mellé beírhatsz minket. Aranyos anime, így szívesen viszem ^^ (Mahou Fansub) A lemaradásaimmal meg a háttérben ügyködöm.
Sziasztok, a Muteki Fansub mehet a Beast Tamer mellé, az első részt már kiadtuk.
Sziasztok!
Ki lehet venni a kérdőjelet a nevem mellől az Uchi no Shishou wa Shippo ga Nai és a Vazzrock mellől is. Mindkettőt fogom vinni. Előbbinek már kint is az első része, utóbbit pedig lehet nem a szezonban fogom kiadni, mert annak van még egy 4 évados előzménye, amihez szintén nincs még felirat, és előbb majd azokat fordítom, de mindenképp meglesz a Vazzrock is.
Köszönöm!
Szia junpet!
Az Uchi no Shishou wa Shippo ga Nai mellől kihúzhatsz.
Köszi!
Sziasztok, a Tensei Shitara Ken Deshita mellől kihúzhattok minket, nem jött be a fordítónak első rész alapján. Köszi!
Szia junpet!
Egy kedves tagunk sajnos el kell hagyja csapatunkat (iskola miatt), így a Mushikaburi-hime mellől kihúzhatsz minket. Köszi!