3-gatsu no Lion

A DragonHall+ csapatától:

Magyar szöveg, feliratterv és formázás, karaoke formázás: Yasu
Dalszöveg: Dumet
Ellenőrzés: Junika

Emlékeztek még a Méz és lóherére? :slight_smile:

Történet:

[quote]„Kiriyama Rei. Ez az én nevem. Egy kis város a nagy folyó partján… Itt fogok mostantól egymagam élni. C1 osztályos, öt danos, 17 éves, profi shogi játékos vagyok.”

Elvágva a családi kötelékektől, Kiriyama Rei új életet kezd egy kisvárosban, a megélhetés költségeit a shogiból finanszírozva. Ám hiába a nagy függetlenség, ha még nem vagy elég érett érzelmileg, és a múlt sötét árnyai is nap mint nap téged kísértenek, az örökbefogadó családoddal megromlott a soha nem is létezett viszonyod, és a saját iskolatársaiddal sem értesz szót, már ha néhanapján bejársz közéjük, illetve közben a shogiban is lehetetlen elvárásokkal kell szembesülnöd. Egyetlen meghitt hely maradt csak Rei számára, ahol megnyugvást találhat. Egy otthon, vagyis annak lakói, a család nélkül maradt három Kawamoto lány: a fiatal felnőtt Akari, a kis ennivaló Momo és az alsó tagozatos Hinata, akiktől talán megkaphatja azt a szeretetet és törődést, amiben mindezidáig nem lehetett része.

Sikerek és kudarcok, és önmagunk megtalálása. Ez Kiriyama Rei története, ahogy hosszú megpróbáltatások során átküzdve magát, talán a szemünk láttára érik majd lassan felnőtt férfivá.[/quote]

Kiriyama Rei története kezdetét veszi.

Jó szórakozást kívánunk az 1. részhez!

A középpontban Akari, és az ő dú… Áú! Tehát Akari, illetve a két hosszú shogi játékos, Issa és Smith úr, na meg az alkohol és a narancslé.

Jó szórakozást a 2. részhez! :wink:

Gyász és öröm, egy dundi srác és egy aranyos kislány, avagy a középpontban Harunobu és Hina.

Jó szórakozást a 3. részhez!

Szerelem, varázs, és a nagybetűs Erdő… De nem a Köztársaság. :smiley: Most fordított felállásban, ismét főszerepben Hina és Harunobu.

Jó szórakozást a 4. részhez!

Sötét titkok és egy istenes pofon, avagy visszaemlékezés következik, amiben színre lép Kyouko!

Jó szórakozást az 5. részhez!

Milyen árnyékot vet vajon a múlt a jelenre és a jövőre? A folytatásból kiderül, ahogy egy, meg még egy ismerős arc visszatér, és maga “Isten” is színre lép!

Jó szórakozást a 6. részhez!

De miért? Megkapjuk a választ a nagy kérdésre, miért döntött Rei úgy, ahogy, miközben Hinát és Momót nagy meglepetés éri!

Jó szórakozást a 7. részhez!

Hello! Mi lett a sorozat fordításával? nagyon érdekelne az Anime, viszont a Dragonhallon kívül senki se vitte a szezonba sőt utána se, kíváncsi lennék hogy áll a dolog, mivel nagyon örültem, hogy találtam fordítást hozzá, csak egy idő után valahogy félbe is maradt. Előre is köszönöm szépen a választ!

Folytatva lesz, ősztől. :fallen_leaf:
Az első sorozat még jóval a tél beállta előtt be lesz befejezve, vagy a hóember répáját fogom különben szopkodni, egy szál alsónadrágban, a budai alsó rakparton.

[spoiler]A fennakadásoknak pedig az egyik oka az volt, hogy sportaniméről van szó, másrészt pedig, hogy emiatt is bizonyos szinten dialóg/monológ-heavy a mű. Illetve ott van még a szinkronos vonatkozás, ami előtt főt hajtunk, amihez igazodunk, habár már jó ideje annak teljes víziójában fordítjuk a feliratainkat. Ezen felül több minden máson is dolgoztunk, dolgozunk párhuzamosan az utóbbi időben, ahogy személyes okai is akadtak néha a félbemaradásnak.[/spoiler]

Hálásan köszönöm szépen a gyors és szuper választ!! :smiley: Remélem akkor, hogy a hóember répája nem következik be, és alig várom a sorozat folytatását!! Még egyszer köszönöm!

Van még értelme várni a fordításra ? És ezt minden rossz indulat nélkül kérdezem.

Van. Nem dobunk projekteket. [spoiler]Alternatív fordításokról, amik már biztos vannak, nem tudok és kívánok nyilatkozni.[/spoiler]