AnimeHunter


#1

Üdv.
Mivel tavaly bezárt oldalunk, így meghoztam egy döntést melynek lehet sokan örülnek majd.
Bármely olyan csapat felhasználhatja fordításaink amely legalább 2 éves.
Így tehát nem kell azt a plusz kört lefutni, hogy jön egy 2. évad egy animének és még az elsőt is meg kelljen csinálni még akkor is ha meg van már az első évad.
És mivel ez én nem tudom és nem is akarom ellenőrizgetni, hogy ki használja fel így egy dolgot kérek.
Írjatok erre az email címre, hogy felhasználjátok: dragonvideostudio@gmail.com.

-Dragon989 AnimeHunter.hu
Illetve ezen blogon még találhat pár kezdő csapat pár érdekes linket.
https://animehunterhungary.blogspot.hu/


#2

:smiley: Viszont ezt a kiírást vegyétek úgy, hogy amibe “Miami” nevet láttok, azért megköszönném, ha nem használnátok fel. Nem arról van szó, hogy sajnálom mástól, de pl ha jön második évada egy olyannak, amit vittem, nyilván vinni is fogom még a jövőben, szóval nem szeretném ha más rajtam nyerészkedne és levágná az 1. évados kört XD (persze indásokat úgyse korlátozhatod). Ha közösködésről lenne szó, úgy benne vagyok nyilván, nekem az nem gond. Persze lehet olyan is, amire nem tartok igényt(esetleg nem jött be annyira 1.évad), ez esetben: facebook.com/miamifansub ide lehet írni privátba.

~Miami


#4

Miami akkor majd intézitek.


#5

Sziasztok,

Nagyon szomorú minden becsületes otaku számára, ha egy fansub bezárja a kapuit, eltűnik a megszeretett csapat, elmaradnak a tőlük is várható feliratok. Minden fansubnál szomorú ez a vég, de többszörösen szomorú egy olyan kitűnő csapatnál mint az animehunter, amitől rengeteg minőségi feliratot kapott a magyar otaku társadalom. Sokáig abban reménykedtem, hogy az csapat valamilyen formán túléli.

Köszönöm szépen a sok remek feliratot, kívánom a csapat volt tagjainak a legjobbakat.

Köszi,
dVega