Captain Tsubasa: Junior Youth Arc (2023)

Sziasztok!

Mivel a Tsubasa Kapitány új évada ősszel együtt érkezik az Aquarion 4. évaddal, és a Dr. Stone-al (ezeket vinni fogom), nem lesz időm erre, és amúgy is kifelé állok már fansubból. (Aki még nem tudta volna, a Bleach + Dr. Stone kifutása után max. a Yugi marad, ha még fut addig.)

Egy szó mint száz, hiába vittük az első évadot, a másodikra nincs idő/erő vagyis szabad préda. Tőlünk bárki belekezdhet, nincs harag, csak egy kérésünk van!

Aki elkezdi értsen is hozzá! Legyen tisztába a foci alapfogalmaival. (Pl: ollózás, rabona, leparkolja a buszt, beállnak sündisznóba, stb…)
Mert így nem kerülnek köztudatba olyan szar fordítások, ahol ilyen benyögések vannak:

  • Két ponttal vezetünk már ellenetek! (Fociban? Jézusom…)
  • Micsoda kapuralövés! (A képek alapján tisztán látszik, hogy beívelés oldalról)
  • Vedd le ezt a trikót! (Mez helyett…)
    ect…

Köszönöm a figyelmet, és jó munkát majd vele annak, aki belekezd.

3 kedvelés

Sziasztok!

Elsősorban köszönöm @ranma kollégának a lehetőséget. Nem vagyok benne biztos, hogy sokkal jobb fordítást tudok elhozni, de igyekszem a legjobbat kihozni a meglévő alapanyagokból.

Az 1. rész nyers fordításával elkészültem (hála az égnek van RAW, amiben van japán sub, így el tudtam kezdeni vele a melót), viszont megvárom, míg kijön egy angol feliratos verzió belőle, hogy az alapján tudjak javítani a fordításon. A formázás még nincs véglegesítve (van jó pár felirat, amit még be kell igazítani meg ilyenek), de legalább a videó már megvan.

A projektlapomon lesz majd elérhető az epizód, amint elkészülök vele, de azt majd mindenképp fogom itt jelezni. :slight_smile:

1 kedvelés

Műfaj: sport
Év: 2023-?
Besorolás: TV sorozat
Epizódok száma: 39
Epizódok hossza: 24 perc

Máig nem jött ki angol sub a sorihoz, csak minden más… Úgyhogy kiadtam az 1. részt. Szívesen várom a visszajelzéseket, mert szinte biztos vagyok benne, hogy benéztem néhány kifejezést. :sweat_smile:

Jó szórakozást hozzá!

No, ma kijött a 2. rész, és a nyers fordítással meg is lettem.
Ezúttal szerintem megvárom ténylegesen az angol subot a 2. részhez, és majd utána fogom kiadni az új részt.

EDIT: Kiadtam a 2. részt ma (okt 11).
EDIT 2 (október 17.): 3. rész is done.