Choujigen Game Neptune The Animation(超次元ゲイム ネプテューヌ THE ANIMATION) animéhez szeretnék feliratot Már eléggé régóta keresek, de sehol nem találok hozzá magyar feliratot
[Egyéb címek ha szükség lenne rá:
超次元ゲイムネプテューヌ
Hyperdimension Neptunia the Animation
Kami Jigen Game Neptune V
Hyperdimension Neptunia Victory
Hyper Dimensional Game Neptune]
„en is kaptam e-maileket es üzeneteket ez ügyben, nemtom hogy emlitettem e de nyár közepe-vége fele szarakodott majd meghalt a gépem pedig cska egy fél rész volt hátra de az us odaveszett De mostanra a teknikai dolgok letisztultak es beszereztem mindennel az Aegisubot meg a kellő feliratokat, de mivel előrehozott éretségit teszek igy nem sok időm van de év vége előtt megprobálom bevégezni”
Köszi az infót! Már nagyon sokaktól hallottam, hogy várják a folytatást,
meg akkor ezekszerint maga a fordító is kapott már “mikor lesz kész?” kérdéseket…
Gondoltam jelzem hogy hamarosan nálunk is megtalálható lesz csak ugye a mi fordítónk időközben lelépett.
Meg eleve vártunk amíg kiadják a BD lemezeket mert ecchi animéket ki nem adok TV verzióban az fix,
plusz munkát meg nem csinálok magamnak.
Szóval aki cenzúramentes verziót is akar látni az megtalálja nálunk idővel a részeket.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat
Kedves Kuro remélem minél hamarabb meglesznek a BD lemezek mert cenzúramentes verziót mégiscsak jobban lehet élvezni és ehhez csak sok sikert tudok kívánni
Még egyszer köszönök minden infót
VÉGRE elkezdtük a BD cserét. OtakuCritics-en megtalálhatjátok az első 2 részt.
Sokat kellett várni de talán még érdekel pár embert a projekt hisz senki sem fejezte be tudtommal eddig.
Tehát akkor nálunk cenzúra mentesen élvezhető a lehető legjobb minőségben az anime és természetesen a 13. rész vagyis az OVA is el fog készülni amint eljutunk oda.
**A részeket hetente szolgáltatjuk, elvileg kettesével, vagy ahogy épp sikerül, lehet többet, lehet kevesebbet adunk ki.
Ez főleg az időbeosztásunktól függ! **
[quote=“forest40”]
Attól,hogy kiadtak egy ova-t 13.ész alcímen attól az eredeti sorozat még 12 részes marad,azt pedig lefordították[/quote]
Mond csak láttad te a 12. rész végét és a 13. részt? Csak mert a 13. rész azért lett egyedül OVA-nak minősítve mert unaired epizód.
Vagyis TV-ben nem ment de szorosan kapcsolódik a többihez. Az OVA részek meg általában csak kiegészítések.
Nem véletlen az a címe hogy: Choujigen Game Neptune The Animation: Yakusoku no True End
Mondjuk ehhez ismerned kellene a játékot is. No meg a mangákat, novellákat.
Attól hogy OVA-ként került ki attól még ez a 13. rész tehát a projekt nem befejezett.