Dagashi Kashi

anime-fansub

#1

http://rrfs.aninet.eu/images/projects//ani_pro/560.jpg
[size=150]Dagashi Kashi[/size]
2016 | TV-sorozat | 12 rész

Készítők:
Ricz/Ronin Factories || Zahuczky Sub Team

Történetünkben megismerjük Kokonotsut, aki mangaka akar lenni, azonban apja inkább az édességboltjuk vezetőjeként kívánja látni. Ebbe a robban bele Shidare Hotaru, a Shidare Vállalat vezetőjének a lánya, aki Kokonotsu apjától azt kéri, hogy dolgozzon nekik. Azonban az apa nem akarja elhagyni az édességboltot, amíg annak a jövője nincs szavatolva. Így Hotaru a fejébe veszi, hogy minden áron meggyőzi Kokonotsut, hogy vezesse apja helyett a boltot, és így ő is megkaphatja, amit akar…

Az 01. rész már elérhető tőlünk!

Epizódszám szerkesztve /x0Ayumi0x


#2

Íme a 02. rész is!


#3

Köszönöm, már vártam :slight_smile:


#4

Megérkeztünk további 3 résszel, azaz íme a 03-05. részek csomagja.


#5

Újabb 3 résszel (06-08.) jelentkezünk.


#6

Hali!
Be fogjátok még fejezni?


#7

Az utolsó 3 rész kell csak a részemről, és hogy aztán végigmenjen a többieken. Jelenleg más félkész, kiadásra várókat pusztítgatok, hogy kis helyhez (és ezzel együtt levegőhöz) jussak a gépen, ha már a féléves spéci munka miatt feltornyosultak ezek. Március során terveztem elővenni ezt, mivel akkor leszek egy hosszabb szabadságon, illetve a most kapott munkahelyi feladat se fog belezavarni, így ha szükséges, a melóban is tudom fordítani. Szal lesz, és csak a lektortól múlik, hogy ebben a félévben-e.


#8

Köszi szépen, várni fogom :slight_smile:.
Az eddigi feliratok hol érhetőek el? Mert a régi oldal megszűnt az újon pedig nem találom.


#9

Egyelőre még sehol, ugyanis úgy rakom ki a félkész csomagokat, hogy egybe rakva a következő részekkel. Tudom, nem a legjobb megoldás azoknak, akik a meglévőket keresik, és sokáig nem érhető el senkinek, de az sem járja igazán, hogy olyanokkal spammeljük tele a posztsort, ami lényegében nem mutat újat (mármint új részt). A “feliratarchívum” menüpontunkba meg csak olyanok kerülnek, amik befejezettek, lezártak, teljesek. Olyat tudok mondani, hogy elküldöm a mail címedre a meglévőket.