Danganronpa Gaiden: Killer Killer

https://myanimelist.cdn-dena.com/images/manga/1/180279.jpg

Történet:
Az emberi történelem legnagyobb, legszörnyűbb és legtragikusabb eseménye után létrejött egy szervezet, amelyet Jövő Alapítványnak hívnak, és melynek célja a világ megmentése. Továbbá létrehozták a Különleges Bűnügyi Alakulatot, amelynek egyedüli célja a bizarr és groteszk gyilkosságok utáni nyomozás. Az alakulat legújabb zöldfülűje egy Misaki Asano nevű fiatal hölgy, kit főként derűs és vidám emberként jellemezhetünk, továbbá utálja az erőszakot, azonban ennek ellenére ez nem gátolja meg őt abban, hogy megpróbáljon fényt hozni ebbe a kétségbeeséssel teli világba.

Takumi Hijiraháraval, egy kétbalkezes alakkal társulva megkapja az első munkáját, melyben számos holttest rejtélyét kell felfednie egy idol koncertjén. Habár Hijirihara megoldotta az ügyet játszi könnyedséggel, a tettest hamarosan apró darabokra szaggatva találják meg a helyszínen, akit feltehetően a titokzatos gyilkos, a gyilkosoknak a hóhérja ölt meg, másik nevén a “Gyilkosok Gyilkosa.” Nem hagyott semmi mást maga után, csupán egy aranyos kis jegyzetet. A Gyilkosok Gyilkosa már régóta palira veszi a Jövő Alapítványt, azonban a gyilkosságok mögötti tettes talán nincs is olyan messze, mint azt ők hinnék.

Készítők: Hinako Fansub & Miamifansub
Összes Fejezet: 14

Az első fejezet mindkét csapat honlapján immáron elérhető! Jó szórakozást hozzá! :smiley:

Immáron a 2. fejezet is elérhető a csapatok holnapján. Jó szórakozást kívánunk a 2. fejezethez! :slight_smile:

Hinako Fansub & Miamifansub

Na, egy nagyobb kihagyással ugyan, de folytatjuk a történetet a 3. fejezettel!

Little Fox Fansub & Miamifansub

A név ne tévesszen meg, a felállás ugyanaz :smiley:

Kicsit elhanyagoltam ezt a posztot, mert már nekem se volt eszembe, de jelzem, hogy 7. fejezetig letölthetitek a mangát a csapatok oldalairól:

Little Fox Fansub & Miamifansub

További szép napot!