Girls und Panzer Movie

anime-fansub

#1

Girls und Panzer Movie

Hossz 1 rész × 120 perc
Dátum 2015.11.21

MAL

Érdekelne tervezi-e ezt valaki lefordítani?

Köszi


#2

Találtam egy egész használható feliratot, tetszik a film, úgyhogy valószínűleg belekezdek a fordításba, de nem tudom mikorra lesz kész :smiley:


#3

De,jó végre valaki lefordítja


#4

Le lesz fordítva, de türelmet kérek, meló miatt nem sok időm van sajnos. De már el van kezdve a fordítás nem kell aggódni :smiley:


#5

A DragonHall+-tól Yasu vagyok, az eredeti fordító. Fordítás alatt van a film, azonban a szezonos projektem, illetve a tanulmányaim mellett lassan haladok vele.

Ezen kívül még két másik csapat, a HunravelSub, és a Garasu;Re is fordítja, tőlük náluk kaphattok bővebb tájékoztatást. Jó tanács, nézzetek körül, még mielőtt bármit is kértek :wink: , vagy épp elvállaltok. Mindenesetre, Kayalafurnak további jó munkát kívánok!


#6

Sehol nem találtam hogy valaki csinálná, itt hevert azért álltam neki. Bár ha valaki halad vele, vagy csinálja “Ténylegesen” akkor én hagyom a projektet, de mivel ez nem mostani szezon, és tájékoztatást nem láttam róla, így a “fansub etiket” alapján kezdtem neki.

Ami szerint ha valaki csinálja akkor már pokoli régen kellet volna neki ide írnia, mert nem mostani kérés és azért álltam neki. Így viszont ha van rá fordító, akkor vegye a fáradságot, és jelezze, írja ki, hogy mi van. Én viszont akkor lemondok erről!


#7

Nos valóban, ez ügyben elkészült vele valaki azóta?


#8

Igen, a HunravelSub elkészült vele, a Garasu;Re pedig visszalépett tőle.


#9

Köszi!

Áthelyezve #befejezett


#10

Köszönöm a fordítást az illetékeseknek!