Gochuumon wa Usagi Desu ka?

http://cdn.myanimelist.net/images/anime/6/61255.jpg
[size=100]Gochuumon wa Usagi Desu ka?[/size]
2014 - TV

Készíti: Anime Center, Sachine

Kész az első rész.

Időközben az Anime Center is elkészült az első résszel, amivel rengeteg meló volt, de a végeredményen meglátszik a belefektetett munka naon is, ha kíváncsiak vagytok rá, gyertek és csekkoljátok le!

Köszönöm szépen.

Második rész.

Köszönöm szépen a 2. részt is.

Köszönet!

Immáron tőlünk is élvezhető a nyuszis anime 2.része!

Naon jó szórakozást kívánunk ehhez!

Először is bocsi a csúszásért, ez miattam történt, a jó hír viszont az h mostantól már tölthető e szórakoztató nyuszis anime **3.része az ** Anime Center oldaláról teljes pompájában!
A zabálnivaló kislányok hétköznapjai folytatódnak, melyben ezúttal a teák kapnak főszerepet, illetve egy újabb kislányt ismerhetünk meg.

Most már tölthető tőlünk a 4.része!

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Immáron el is hoztuk a Nyuszis Projektünk 5.részét is!, melyben a sportolás és az Apák Napjára való felkészülés kapja a fő hangsúlyt!

Most már a Nyuszis Projektünk 6.részével is elkészültünk!

Sziasztok!

Ismét egy remek hírrel szolgálhatunk, most már tölthető a nyuszis animénk kövi, azaz 7.része is, melyben a képkirakózás és szórólapozás kapja a fő hangsúlyt.

Most már a nyuszis projektünk 8.része is elérhető a jól megszokott helyről, melyben a pancsolgatás és a mozizás kap főszerepet!

http://kepfeltoltes.hu/140603/10372536_1395252944096874_2912628611101904762_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm szépen.

Naon szívesen!

Egy újabb remek hír: a Nyuszis projektünk** 1-8.része most már online **is elérhető!

Online Anime Center részleg

*További jó nézegetést immáron online is! *

U.I.: Ismét teljes gőzerővel dolgozunk a nyuszis Projektünk 9.részén. Ha minden jól megy, márpedig miért ne menne úgy, akkor hamarosan elhozzuk nektek magyar felirattal ezt a kövi részt is!

Köszönet a jó hírért.

Immáron elkészültünk a 9.részével is!, amiben érdekes dolgokra derül fény, többek között arra, hogy a híres írónő, Aoyama-san mire is képes akkor, ha éppen írói válságba kerül és hogy vajon Cocoa-chanék segítségével képes -e ismét önmagára találni.

Kellemes szórakozást kívánunk hozzá!

http://kepfeltoltes.hu/140612/G09_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Köszönöm szépen.

Most már megérkeztünk a nyuszis Projektünk 10.részével is! Melyben ismét lesz egy kis uszoda látogatás és egymásnál vendégeskedő, zabálnivaló kislányok egymást segítik a maguk módján attól függően, hogy ki miben szorul segítségre.

Egy kis kedvcsináló kép hozzá:
http://kepfeltoltes.hu/140619/10_www.kepfeltoltes.hu_.jpg