Gochuumon wa Usagi Desuka?


#1

Sziasztok,

Szeretném megkérdezni, hogy valaki nem szeretné vinni a fenti sorozat 2.évadját? Bár nem szezonos anime, de sok-sok nézője volt az első évadjának is, kár lenne veszni hagyni a magyar otakuknak…

Köszi,
dundyvega


#2

Ha befejeztem a Joukamachit, választok a Gochuumon és a Joshiraku között. Attól függ a dolog, hogy a Joshiraku mennyire fog tetszeni, ugyanis még egy részt sem láttam belőle.


#3

Szia,

Köszi az infót, így van egy kis remény, bár nehéz választás lesz, a Joshiraku se látszik rosznak…

Köszi,
dundyvega


#4

ez a sorozat engem is érdekel


#5

Hali!

Úgy állnak a dolgok, hogy a Joukamachit valószínűleg be tudom fejezni augusztus végéig, és aztán ezt fogom elkezdeni. Megnéztem a Joshiraku 1. részét, és nem tudom, hogy azt el fogom-e egyáltalán valaha kezdeni. Egyszerűen annyira nehéz a szövege, hogy nem tudom, képes lennék-e hűen visszaadni a szójátékokat és a poénokat.


#6

Szia,

Nagyon köszi az új hírt :slight_smile:

Köszi,
dVega


#7

Második szezon… Van valami fejlemény?


#8

Az első évadért nagyon hálás vagyok,Azt azt egyetlen egy csapat vitte.Semmilyen más fordításról nem tudtam. AC oldalán külön meg is köszöntem.A második évad is jó.Vagyis ez.És döbbenet,hogy még miért nem készül egy felirat még hozzá.Lehet hogy mindenki tud angolul ? Nem.Az mutatja az online videók száma,hogy hányan nézték,az értékelések száma animéknél,mikor kész felirat van egy adott animéhez…Attól hogy csendben vannak nem jelent semmit.


#9

Valószínűnek tartom, hogy nincs fansubber, akinek annyira fontos lenne az anime, hogy elvállalja. Mi vagyunk kevesebben :smiley:
Egyébként AC-n a fordító vette fel az első évadot, de még a második évad előtt kilépett.


#10

i.imgbox.com/ieKrkYkN.png


#11

magyarul jobb lenne ujranézni.2 t
én még bizakodom


#12

Ha a Kakeguruit nem csinálja értelmes csapat, akkor nyáron azt fordítom, ellenkező esetben ezt. Ez most biztos. :slight_smile:


#13

Ez az anime engem is érdekelne.