Haikyuu 2. évad

http://kepfeltoltes.hu/151004/658027750s2_www.kepfeltoltes.hu_.png
[size=150]Haikyuu!! 2. évad[/size]
ハイキュー!! セカンドシーズン

Részek: 25
Évek: 2015.
**Műfaj: **shounen, sport, röplabda, vígjáték
Fordító csapat:PityVodka Fansubs

Itt is vagyunk az első résszel. :smiley:

Elkészült a 2. rész.

Itt a 3. és a 4. rész is. Jó szórakozást!

Sziasztok!

Esetleg lenne olyan vállalkozó szellemű csapat, aki felkarolná a 2. évadot? Mivel a szezonos topikban megjelölt csapat sajnos nem folytatja a fordítását.

indavideón fent van a teljes második évad!

Ezzel jómagam is tisztában vagyok, mivel utána néztem. Azonban minden nemű bántó szándék nélkül többségében vagy maga a videó minősége (ez a része még érthető is a dolognak) vagy a fordítás minősége hagy némi kívánni valót maga után. Remélem nem probléma, hogy nem 640*360-as felbontásban szeretném élvezni a kedvenc animémet, amire persze megoldás lehetne, ha legalább a feliratot letölthetővé tenné aki készítette. De még mindig ott van a fent említett 2. számú opció, ezért fordultam ehhez a fórumhoz. :slight_smile:

Persze mindenre van megoldás…tanuljak meg jobban angolul. :smiley:

van egy csapat akik viszik az 1.évadot befejezték a 2.évadot még fordítják. link:http://pityvodka.blogspot.hu/

velük is felvettem a kapcsolatot facebookon és azt az információt kaptam, hogy teljes mértékben felhagytak a fordítással.

[quote=“thumbelina”]

velük is felvettem a kapcsolatot facebookon és azt az információt kaptam, hogy teljes mértékben felhagytak a fordítással.[/quote]

Erről nem is tudtam,az oldalon ki sem írták.szomorú

Hát, a Ricz/Ronin Factories a 3. szériát csinálja, jelenleg a 3. részénél tartanak, nem tudom, ennek volt-e előzménye, a blogon nem találtam s02-t.

Riczéknek nincs meg a 2. évad és a 3.at is elengedték :frowning: Haikyuu sajnos csak az indán elérhető :S Pedig istentelen jó anime

Asszem a Haruéknak megvan mind, csak lektor kell nekik rá. Várj, szólok Nyaa-nak, hogy pontosítsa a helyzetet. Jó lenne, ha valaki vállalni tudná az évadokat nekik.

Majdnem. Legjobb tudomásom szerint az első két évad majdnem le van fordítva egészében és lektorra vár. Nem mondanám, hogy nincs rá, hanem aki van rá, elfoglalt az érettségi miatt. De az hamarosan meglesz, szóval türelem :slight_smile:

Én várok türelmesen, azon ne múljon :slight_smile:

Téma duplázás megszüntetve. Volt egy az aktuálisok közt, a hozzászólásait áttettem ide.

Ncore-on a 2. évadhoz van felirat, méghozzá emlékeim szerint egész jó.

1 kedvelés

Sziasztok,
A 3. illetve 4. èvadot nem fordìtotta senki? A to the topot láttam az Uraharanál, de a többit nem találtam meg. Köszi!