Hokuto no Ken (2024) - Fist of the North Star (2024)

Bejelentették, hogy a 40 éves évfordulóra felújítást kap az anime. Mivel régi sorozatot is végigvittem, az előzmény sorozatokkal, és OVA-kal, Mozikkal, és amennyiben még aktív leszek ezt is szeretném végigvinni.
Természetesen nem zárkózom el a közös munkától más csapatokkal, de jelezni szeretném, hogy mivel ez a projekt olyan, mintha a gyerekem volna (kedvenc animém/mangám, díszkiadás kötettek is itt pihennek polcomon a PS játékokkal együtt, többször végig olvasva, fordítások ráncbaszedve) a Yu-Gi-Oh mellett, ezért nagyképűség nélkül állíthatom, senki nem ismeri jobban az egész Hokuto világát MO-n. Ezt kérem vegye figyelembe az, akinek esetleg megfordul a fejébe, hogy belekezd. Önzőség ide, vagy oda, befoglalás, vagy nem, nem esne jól, ha valaki úgy állna neki, hogy az előzményeket nem csinálta meg. (És kb. fogalma sincs a háttérinfókról, de fel akar ülni a hype vonatra.)

Elnézést, hogy ez kijött belőlem, de minden fordítónak biztosan van olyan projektje, amire “harap”. Nem szóltam Dr. Stone-nál, Bleachnél, illetve Tsubasa Kapitányról időben lemondtam. De ahogy írtam a miértek miatt, ennél a projektnél muszáj meghúznom a határt.

Esetleges közös projekt esetén, a csapatokat megkérem, hogy időben jelezzék szándékukat.

Természetesen, ha nem lesz rá időm, vagy 3D-s szutyok lesz grafika (Berserk) időben lemondok róla, és akkor szabad prédának tekinthetitek.

Köszönöm, és még egyszer elnézést a “kifakadásért”, de így éreztem korrektnek.

Forrás: