Hungry Heart

anime-fansub

#1

#2

Tervbe van véve, de még várunk franco-val, míg meg nem érkezik a gyorsabb gépe. Utána tervezzük a videókat készíteni hozzá, amikkel el kell szöszmötölni egy jó darabig, míg értelmes eredményt nem kapunk vele, ugyanis a DVD forrása elég ramaty.


#3

a 24.részig fenn van indavideón


#4

No, annyi haladás van a háttérben, hogy a héten érkezett három japán DVD az animéből, így az első 16 rész és az utolsó 4 rész videója biztosan meglesz jó forrásból. Ezen kívül még várok újabb három DVD-t, amelyekkel még 12 rész el fog készülni. :smiley:
Ami pedig a fordítást illeti, az 1. részt már lefordítottam (igazából jó pár helyen módosítottam), a 2. részt pedig már korábban elkezdtem, de majd hamarosan folytatom.


#5

Kis helyzetjelentés, mert néha az is kell: mostanság jó pár elfoglaltságom akadt (munka, magánéleti dolgok, stb), de próbálok haladni a projektekkel, ha van kedvem/időm. Ma (vagyis július 21-én) pl. befejeztem a Hungry Heart Wild Striker 4. részének átnézését. Hogy szeretnétek, ha 10-es pakkokban jönne ki az anime addig, amíg van hozzá kiadott felirat (21. részig), vagy ha 5-ösével?


#6

Waka ahogy neked kivitelezhetőbb.


#7

Akkor elképzelhető, hogy inkább 5 részes pakkokat fogok piacra dobni. :stuck_out_tongue:


#8

http://laaw.comoj.com/projectkep/4.jpg
Hungry Heart Wild Striker
Lonely as a "waka"
Év: 2002-2003
Besorolás: TV
Részek száma: 52
Letöltési lehetőség: laaw.comoj.com/projects.php?id.4

A fordítási, időzítési, formázási, videó kódolási munkálatokat én végzem. Néhány videóhoz, ahol nincs japán DVD alapanyagom, ott francia DVD-ket és franco DVD-it fogom felhasználni.

A mai nappal elkezdtem az anime kiadását. Az első 5 rész tölthető!
Ezennel átkerülhet a topik az aktuális fordítások közé.


#9

6-10. rész kikerült. Jó szórakozást!
A topik átkerülhet az Aktuális fordítások közé.

Áthelyezve: #aktuális


#10

Ne haragudjatok, amiért gyakorlatilag semmit nem haladtam a projekttel. :frowning:
Leváltottam az eddig meglévő oldalamat (Lonely as a “waka”), és mostantól itt lehet az eddig átnézett feliratokat, részeket letölteni:
http://wakabakashii.hu/projects.php?id.7


#11

11-15. rész végre kirakva. Jó szórakozást!
Még egyszer ne haragudjatok, hogy eddig nem volt haladás. :frowning: