Kérdés: Anime projektek rész


#1

Aktuális fordításokban ahogy nézem megnyitja az első fansub csoport az animének a témáját, aki elkezdte (vagy tervezi?) az animét.

Ezután abba a témába ír mindegyik fansub, aki szintén felvette a projektet?
Ha végez az a fansub csapat aki nyitotta, de a többi aki beleírt még fordítja, akkor kerül a befejezettek közé, mire mindenki végez ott?


#2

Terveim szerint ugyanaz menne mint az AA-n korábban ezen a téren. Vagyis az első befejező után ha időben lereagáljuk, addig marad aktuális. Utána már befejezett, de ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy más is befejezze. Személy szerint azt mondom, nem a gyorsaság, hanem a minőség a cél.

De győzzetek meg nyugodtan, ha esetleg rosszul gondolom valamilyen téren. :slight_smile:


#3

Komlo, szerintem teljesen jól gondolod.
Ha egy csapat már befejezte, nyugodtan mehet a befejezettek közé, ott is lehet még új hozzászólásokat kreálni, tehát akik még fordítják, vagy újrafordítják, vagy akármit csinálnak vele, értesíthetik erről a sorozat rajongóit.
Viszont ha egy csapat is van, amely akármilyen minőségben is, de befejezett egy animét, az onnantól már tulajdonképpen befejezettnek számít, így szerintem semmi gond azzal, hogy a befejezettek közé kerüljön.


#4

Mivel az Imocho (saikin imouto no yousu ga chotto okashiinda ga) teljesen Cezúrázva volt.Ezért kérném a BD fordítást.Nem azért mert nekem kell,
én már láttam.Csak azért hogy mások is lássák.Ha akarják… Vagyak egy kis ízelítőt [törölve]

Mivel a fórumot kiskorúak is láthatják, ezért kerüljük az erotikus jellegű tartalmakat. /Dex/


#5

Szia.
Ezzel működik a felirat, nem kell átidőzíteni:
nyaa.se/?page=view&tid=603135&showfiles=1

[spoiler]Át lehet helyezni a megfelelő topikba.[/spoiler]


#6

Köszönöm!


#7

Halii
Még új vagyok, szóval nem tudom mi merre hogyan van, az ilyen fórumokon, nem nagyon szoktam járkálni, de olyan kérdésem lenne, hogy a Kuroshitsuji Book of Murder OVA-kat valaki fogja fordítani? Az 1. része már kijött angol felirattal. o3o Előre is köszi a választ.


#8

[quote=“Aleude”]Halii
Még új vagyok, szóval nem tudom mi merre hogyan van, az ilyen fórumokon, nem nagyon szoktam járkálni, de olyan kérdésem lenne, hogy a Kuroshitsuji Book of Murder OVA-kat valaki fogja fordítani? Az 1. része már kijött angol felirattal. o3o Előre is köszi a választ.[/quote]

Hali. Akkor sorba együk a dolgokat:

  1. Ez az “Oldallal kapcsolatos” kérdésszekció, mint az a logó alatt közvetlenül is, valamint a kívül a sötétszürke lécben is olvasható. Ha fordítással kapcsolatban van kérdésed, akkor a “Fansub” rész kell neked. Azon belül is a “Segítségkérés” és a “Keresem, de hol találom?”, vagy ha anime, akkor az “Anime” és a “Feliratkérés” csoportban megnyitod az anime címére a kívánt témát.

  2. A Book of Murder OVA-kat az Anime Series HUN-Sub fogja csinálni, legalábbis őket látom a szezonos topikban írva, tőlük kell érdeklődni.