Légy üdvözölve az Issho Tosho fórumán!


#1

Ez a fórum felületet kíván biztosítani az animék, mangák, és light novelekről való társalgásoknak. Ezen kívül egy átmeneti hely akar lenni rajongói fordítások, feliratok megosztására és ki mit fordít a szezonban féle megbeszéléseknek, amíg a projektünk el nem készül.

Mi az a Issho Tosho?

A célunk az, hogy egy olyan weboldalt hozzunk létre, amely egy helyre gyűjti magyarország anime, manga és lightnovel feliratait/fordításait, és magukat a fordító csapatokat. Mind ezek mellett az animékről mangákról adatlapokkal szolgál a látogatók számára.

A projekt

Projektünk célja egy független és pártatlan oldal létrehozása a magyar anime- és mangafordítók számára, ahol a jövőben szabadon jelezhetik megkötések nélkül kiadásaikat, amelyhez a szabad választás jegyében igénybe vehetik az általunk kínált archiválási lehetőséget.

A korábbi gyakorlatot mi nem tartjuk megfelelőnek, ezért teljesen új megközelítésből fogjuk kezelni a közösséget.

A fordítók számára igénnyé vált egy semleges tér, amelynek vezetése a csapatoktól független, nem hajlik senki részére, az autonómiájukat pedig az oldalon mindenképpen garantálja. Nem fogjuk egy csapat, fordító munkáját sem túlreklámozni. Nem fogunk fordító és fordító közt különbséget tenni, vitáikba beavatkozni – mindenki egyenlő bánásmódban részesül, és egyenlő elbírálás alá kerül. Nem fogunk senkit kényszeríteni a használatunkra, a jelzések bejelentésére, feltöltésre, archiválásra kötelezni – mert ezt jelenti az a szabadság, amire a fordítók igényt formáltak, ám korábban nem kaphattak meg. Ezen elvünk mellett kiállunk és sem a közeli, se nem a távoli jövőben nem kívánunk változtatni – elveinkhez hűek és sziklaszilárdak maradunk.

Kérjük türelmetek az oldalunk felállításához, megértésetek céljaink felé és áldásotok a sikerünkért.


lezárva: #2