Részemről elkészültem az első rész feliratával. A HorribleSubs féle 720p kiadáshoz illik.
Viszont el kell mondanom, hogy mivel ezzel párhuzamosan a Knights of Sidoniát is viszem és azt választottam elsődleges projektnek a szezonban, így nem garantálhatom a heti egy rész feliratát. Ez függ a két sorozat feliratsorainak mennyiségétől és a bonyolultságától. Egy kicsit Shaftfüggő vagyok, így nem hagyhattam ki.
Lehetőség szerint lesz heti egy rész, de bármikor csúszhat. Sorry.
Eddig nem igen írogattuk ki ide, ha új résszel készültünk el, de íme, mi is kitesszük ide a Mekakucity Actors eddigi részeit a mi fordításunkban.
Eddig 4 rész kész tőlünk, amelyek inline indavideo-n is megtekinthetőek, illetve az alábbi linken letölthetőek! A fordítás mellett a mi feliratainkban mint extra, mindig benne van az OP/ED/OST fordítás és karaoke is.
Indavideo: adf.ly/mgIJZ
Letöltés: adf.ly/mgImT
A Zahuczky Sub Team fordításában már elérhető az 5.rész! A felirat már letölthető, a videó pedig nagyjából 10 percen belül megtekinthető online!
Elkészültünk a 6.résszel is, jelenleg még csak a felirat tölthető le, de holnap már a videó is fent lesz indavideo-n.
Készen van a 7.rész felirata is. Kissé hiányolom az előző részben látott OP/ED-et, mivel nagyon tetszettek, de hát amik addig, és azután vannak is jók.
A felirat már tölthető, a videó pedig holnap indán.