Nana - anime

Sziasztok,

Nagyon régi sorozat a Nana, de a mai napig nincs hozzá igényes felirat.
Az AA-on van ugyan egy gyatra minőségű sub, de megérné egy teljesen új, szépen fordított/formázottat és a BD kiadáshoz újraidőzítettet csinálni ehhez a nagyszerű darabhoz.

Tudom, hogy nem várható a folytatás sem a mangánál sem az animénél és senki nem szereti felvállalni az ilyen halott dolgokat.
Azt is tudom, hogy készült belőle szinkronos is - olyan amilyen.

De rengeteg rajongója van a mai napig is, nagyon sokaknál a többször újranézős kategóriába esik.
Szerintem egy ilyen animetörténeti mérföldkő megérne annyi tiszteletet, hogy kapjon végre rendes feliratot.

Lenne affinitása valakinek belevágni?
Sok embert tennétek boldoggá vele…

2 kedvelés

Tekintettel arra, hogy annó tőlünk valaki befejezte az AA-n található félig kész fordítást, ellenben sosem csináltuk meg az elejét, pont nemrég kapta meg az egyik fordítónk, hogy kezdjen vele nulláról valamit. Úgyhogy ha megfelel az általunk képviselt minőség, nálunk pár hónapon belül remélhetőleg fent lesz minden rész új magyar felirata.

4 kedvelés

Nagyon szépen köszönöm előre is, ezzel egy régi vágyam fog teljesülni.

Cserébe sajnos nem tudok semmit felajánlani, de ha gondolod adok 3 szálat a szemöldökömből, és ha bármikor bajba kerülsz, csak fújjál rá és ott termek segíteni. :slight_smile:

Én tudok hozzá jó blu-ray kiadást

1 kedvelés