Overlord

lightnovel-fordítás

#1

Üdvözlök mindenkit!

Információk

Ebben a fórumtémában főként az Overlord light novel fordításával fogok foglalkozni, de később lehet hogy hírek, képek és egyéb dolgok is kikerülnek majd. Fontos információ még, hogy nem a web novelt, hanem a light novelt fogom fordítani. (Web Novel: interneten kiadott és reklámozott anyag, Light Novel: nyomtatásban is megjelent és néhány változtatáson is átesett a WN-hez képest.) Az összes anyag a skythewood oldaláról származik.

Alaptörténet

A Yggdrasil, egy népszerű virtuális valóság játék, végórái elérkeztek. Azonban Momonga, aki egy hatalmas erejű varázsló és az “Ainz Ooal Gown” nevű sötét céh vezetője, úgy dönt, hogy a játékban tölti el ezen utolsó pillanatokat, mígnem leállítják a szervereket. Meglepetésére viszont mikor éjfélt üt az óra még mindig a karakterének bőrében találja magát, sőt a többi nem játékos karakter is saját személyiségre tett szert.
Szembesülve ezzel a helyzettel Momonga úgy dönt, hogy a hűséges szolgáinak segítségével megismeri és uralma alá hajtja a világot, annak a reményében, hogy kitalálja mi okozhatta ezt a szituációt és találjon másokat is, akik hasonló helyzetben lehetnek.

Karakterlapok (Angol nyelvű)

Drama CD 1 (4. kötettel megjelent hanganyag)
[spoiler]


Overlord CD - A Lepecsételt Gonosz Fa

A linkeken található hanganyag angol feliratot is tartalmaz. Ha szeretnéd látni a feliratokat, akkor érdemes a VLC lejátszót használni.

Drama CD 2 (6. kötettel megjelent hanganyag)
[spoiler]


[/spoiler]

A linkeken található hanganyag angol feliratot is tartalmaz. Ha szeretnéd látni a feliratokat, akkor érdemes a VLC lejátszót használni.

Előzetes letöltés

Teljes album letöltés[/spoiler]

I. Kötet

Ha kérdésetek van írjatok.
Jó szórakozást! :smiley:

(Ha viszont unatkoznátok: :smiling_imp: )
[spoiler]kepkezelo.com/images/3ymxutqep3swh5kzzzjr.jpg[/spoiler]

[spoiler] http://kepkezelo.com/images/3ymxutqep3swh5kzzzjr.jpg [/spoiler]


#2

(Későbbi linkeknek fenntartott hozzászólás.)


#3

(Későbbi linkeknek fenntartott hozzászólás.)