Shichisei no Subaru

anime-fansub-projekt

#1

Műfaj: akció, fantasy, játék, sci-fi

Besorolás: Anime, TV

Hossz: 12 rész?

Megjelenés: 2018.07.06.

Fordítás: Haru-Subs & Guddo-FanSub


#2

Érkezik újabb közös projektünk a Haru csapatával. Méghozzá egy mmo, melyben egy “legyőzhetetlen” csapatot ismerünk meg, akik nagyobbnál nagyobb kihívásokat keresnek… Hogy ez mennyire lesz kifizetődő, máris kiderül:

Megérkezett a Shichisei no Subaru 1.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo

https://indavideo.hu/video/Shichisei_no_Subaru_01resz_Magyar_Felirat


#3

Köszi, erre vártam. :smiley:


#4

Nincs mit. :slight_smile:


#5

Feltűnik egy szellem a múltból, de vajon tényleg ő az? Talán egy bug? Esetleg Francis trollkodik? Kiderül ha megnézitek a részt.

Megérkezett a Shichisei no Subaru 2.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#6

Folytatódik a “Hogyan neveld a gyerekkori virtuális amnéziás szellembarátod”, aki szereti nehéz helyzetbe hozni Haruto barátunkat. Zajlik a nyomozás, rejtélyes dolgok történnek IRL és Ingame is gyülekeznek a rosszarcúak. A kis csapatnak pedig szembe kell néznie a múltjával…

Megérkezett a Shichisei no Subaru 3.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#7

Miután a kis csapat túlélte Purgatóriummal való találkozását és Haruto is visszaszerezte az Érzékét, most ideje, hogy újra egyesüljön a Subaru. Ám Clive és Nozomi kilétét továbbra is homály fedi, az információkat pedig nehezebb megszerezni, mint azt gondolnánk…

Megérkezett a Shichisei no Subaru 4. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#8

A mai részben visszatér kis csipet-csapatunk, viszont problémából még mindig sok van. Clive és Nozomi sehol sincsenek, ráadásul a nagyobb szövetségek is mozgásba lendültek, hogy megszerezzék Asahi Érzékét. Harutóéknak nem marad más választása, mint a harc.

Megérkezett a Shichisei no Subaru 5. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo

https://indavideo.hu/myprofile/myvideos/edit/Shichisei_no_Subaru_05resz_Magyar_Felirat


#9

Folytatódik a Miért ne rabold el a gyerekkori szellembarátom, melyben most kiderül, miért nem érdemes elrabolni Asahit. :smiley:

Megérkezett a Shichisei no Subaru 6.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo

https://indavideo.hu/myprofile/myvideos/edit/Shichisei_no_Subaru_06resz_Magyar_Felirat


#10

Bár kis csapatunk megmentette Asahit, a kalandok korántsem értek véget. Harutóék elindulnak, hogy megtalálják a híres kardot, Pleiadest, ami mellesleg még az Union alatt Harutó fegyvere volt. Mindeközben Clive is felbukkan, és a hírek szerinte Nozomi is visszatért a városba. Vajon sikerül megszerezni a kardot, és a Subaru közelebb kerülhet az újjáéledéshez?

Megérkezett a Shichisei no Subaru 7. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#11

Jön pár wft momentum, ám kezd kiderülni a turpisság és a kis komiszok is megmutatkoznak. Na de akkor most mi is lesz a Subaruval?

Megérkezett a Shichisei no Subaru 8.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#12

Újabb taggal bővül a gárda, no meg egy szép hámozóval. Valamint sikerül végre Nozomira is rátalálni, no de hogy ő hogyan viszonyul a dolgokhoz, kiderül, ha megnézitek…

Megérkezett a Shichisei no Subaru 9.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#13

Folytatódik a tündérkirálynők szappanoperája. Hamupipőke meglátta a Barna herceget Arielle., ezért bedurcizott és a boszi karmaiba rohant. Közben Csipkerózsika is hozza a formáját, a hercegek meg még mindig nem értenek semmit…

Megérkezett a Shichisei no Subaru 10.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#14

Folytatódik a “tündérmese”, ahol mindenki a boldogságot hajszolja, de mint a részből is kiderül, az bizony az igen keveseknek adatik meg.

Megérkezett a Shichisei no Subaru 11.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltés: Haru v Guddo


#15

Haruto bizony ismét bibis lett, a Subaru pedig az egyik legnagyobb kihívással kénytelen szembenézni. Utoléri őket a kegyetlen “game over” vagy ismét sikerül legendákká válniuk?

Megérkezett a Shichisei no Subaru 12.része. Jó szórakozást hozzá! Mindkét csapat nevében köszönjük, hogy minket választottatok. Tartsatok velünk a továbbiakban is!

Letöltés: Haru v Guddo