Stella Jogakuin Koutouka C³-bu

Cím: Stella Jogakuin Koutouka C³-bu
Év 2013, nyár
Részek: 13
Műfajok: akció, fantasy, háborús, iskolai élet, paródia, seinen, slice of life, sport, természet feletti, vígjáték
Adaptáció: igen, manga alapján
Rövid bevezető:
Yamamoto Yura sikeresen felvételizett a Stella Leány Akadémiára. Yurát egy csendes visszahúzódó lányként kell elképzelni, aki ismeretlen emberek társaságában majdnem megmukkanni sem bír. Eközben a a Stellá gimiben egy klub ingen komoly gondokkal küzd a jövőjére nézve, a kérdéses klub a C³ klub (ejtsd: ‘céköb’). Ez egy airsoft klub és mivel a lányok nem arról híresek, hogy egymás lövöldözik, ezért nem mondható kifejezetten tagokkal bővelkedő klubnak. Mivel új tanítási év kezdődik, ezért kitalának bizonyos lépesek, hogy tagokat szerezzenek maguknak, ám ez az ötlet nem mondható életképesnek. (Hogy miért? Nézd meg és megtudod! :mrgreen: )
Én bárkinek tudom ajánlani, aki csak szereti az ilyen, hogy úgy mondjam bolondos animéket. A szövege eléggé egyszerű, de még is magasan van az élvezhetőségi faktor.


Fordította Kentaur a Kono Michi -Fansub-tól, akik idő közben egyesültek a Haru-subs-al.
A felirat jelenleg még csak a Kono Michi oldaláról tölthető le, de már dolgom azon, hogy a haru-subs oldalon is kint legyenek a részek.
Kono Michi - Fansub ismertetője, online, Nyaatorrent és letölthető ASS formátumú felirattal, fontok külön mappában mellékelve egytől-egyig (teljes mérete 62,5 MB).
Haru-subs ismertető/letöltési részlege/online részlege, itt softsub, hardsub kiadás lesz majd letölthető 720p (softsub) illetve 480p (hardsub), BD időzítésen jelenleg dolgozok (első 2 rész).

Részek áthozva. és az első 2 rész BD verzióban nézhető.
Jó szórakozást!

Letöltési oldalunk
A teljes sorozat BD cseréje kész!
holnap cserélem az indán lévő részeket.