Sunoharasou no Kanrinin-san

anime-fansub-projekt

#1

https://myanimelist.net/anime/36817

Besorolás: Anime, TV
Műfaj: vígjáték, slice of life, ecchi
Hossz: 12 rész ?
Megjelenés: 2018.07.05.
Fordítás: Guddo-FanSub


#2

Egy újabb nyári szezonos animénk indul útjára, amelyben főszereplőnk, Shiina Aki, annak érdekében, hogy álma megvalósuljon és az emberek igazi férfiként kezeljék, Tokióba költözik egy kollégiumba, hogy otthonától távol folytatsa tanulmányait. Azonban a dolgok nem egészen mennek úgy, ahogy szeretné. Hogy hogyan is sikerül az első találkozás Akinak a kollégium vezetőjével, Sunohara Ayakával, és hogy milyen kalandokat él át, azt megtudhatjátok az első epizódból!

Megérkezett a Sunoharasou no Kanrinin-san 1.része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#3

Folytatódik lányos külsejű főhősünk, Aki története, aki szeretné jobban megismerni és közelebb kerülni formás idomú gondviselőjéhez, Ayakához. Erre remek alkalmat nyújt neki az iskolai sportnapra való felkészülés.
Hogyan alakul Ayaka és Aki kapcsolata? Azt megtudhatjátok a mostani epizódból.

Megérkezett a Sunoharasou no Kanrinrin-san 2. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#4

Főhőseink élvezik a nyarat és a pihenést. Aki számára nem is lehetne jobb alkalom, hogy Ayaka gondviselő mellett a többi kollégiumi lakóval is rendesen megismerkedjen. Hogy erre vevők lesznek-e lányok, vagy sem, megtudhatjátok a mai részből.

Megérkezett a Sunoharasou no Kanrinrin-san 3. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#5

Elgondolkodtatok már valaha azon, hogy az esküvőtök milyen lenne és, hogy milyen férj vagy épp feleség lennétek? Aki elgondolkodik ezen, de még mindig nem elég férfias, hogy jó férj lehessen, de hogyan is váljon igazi férfivé? Segítsen az Elnök komplexusán? Javítsa meg a tetőt? Próbáljon meg főzni? Hogy Aki mit is tesz, megtudhatjátok a mai részből.

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 4. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#6

Csajok, pia, Ibiza! Akár ennyi is lehetne a mostani rész bemutatása, hiszen főhőseink élvezik a nyarat és a nyári szünetet, mégpedig egy kerti medence társaságában. Aki nem győzi kapkodni a fejét a szebbnél szebb bikinis lányok láttán. És hogy a pia hogyan kerül a történetbe, és milyen hatása lesz hőseinkre, azt nem árulom el, inkább nézzétek meg a mai epizódot!

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 5. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#7

Végre elérkezett a pillanat, amire az első rész óta várunk, hiszen megérkezik a kollégiumba a nyári szünetre Ayaka szemre való hugicája, Nana aki okoz pár vicces pillanatot Aki életében. Hogy mik ezek a vicces pillanatok,és hogy hogyan viszonyul Aki ezekhez, megtudhatjátok a mai részből!

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 6. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#8

Újabb hét telt el, ami nem jelenthet mást, mint hogy visszatérünk kedvenc kollégiumunkba, ahol főhőseink természetesen most sem unatkoznak. A mai részben borzonghatunk egy kicsit, hogy utána a félelemtől megmerevedett izmainkat edzéssel nyújtsuk ki, hogy aztán mind a test, mind a lélek felfrissüljön egy kényeztető masszázs által. De sajna valakinek a házi feladatot is meg kell csinálnia. Hogy milyen, amikor a gimis csajok szórakoztatóbbá akarják tenni a házi feladat elkészítését? Megtudhatjátok a mai részből!

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 7. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#9

Ismét visszatérünk a kedvenc koleszunkba. Ezúttal kiderül, Ayakának mi is az a különleges képessége, amit mindenki imád. Azután felkészüljünk az esti fesztiválra, ahol kiderül, hogyan ünneplik a japánok augusztus 20-át. A fesztivállal viszont a nyár is véget ér, ami miatt hőseinknek el kell búcsúznia egy jó baráttól is.

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 8. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#10

A mai részben ismét nem fogunk unatkozni hiszen megtudhatjuk milyen az Októberfeszt japán kiadásban és kiderül az is milyen ápoló válik Akiból!

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 9. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#11

Ismét visszatérünk kedvenc kollégiumunkba. A mai részben karaokézhatunk egy jót Akival és Nanáékkal. Megismerkedhetünk jobban pár pingvinnel is, és egy rejtélyes új lány is felbukkan.

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 10. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#12

Ismételten visszaterünk kedvenc kollégiumunk falai közzé, ahol a mostani részben pár dologra fény derül. Először is megtudhatjuk, hogy mi köze lesz a rejtélyes lánynak Akihoz, valamint megismerhetjük kicsit Aki múltját is. Mindemellett kiderül még az is, hogy miért Ayaka a világ legjobb gondviselője.

Megérkezett a Sunohara-sou no Kanrinrin-san 11. része. Jó szórakozást hozzá!

Letöltések


#13

Egyszer minden jónak vége szakad, igaz ez kedvenc kollégiumunk történtére is. A mai részben kicsit ünnepi hangulatba kerülhetünk ugyanis főhőseink éppen karácsonyra készülnek és az új évre. Készüljünk hát egy kis családias és laza részre hát.

Megérkezett a Sunoharasou no Kanrinin-san 12.része. Jó szórakozást hozzá!
Köszönjük, hogy minket választottatok. Tartsatok velünk a továbbiakban is!

Letöltések