[size=150]Cím: ** White Album [/size]
[size=130]Egyéb cím(ek): ** ホワイトアルバム | W.A.[/size]
2009 - 13 rész - TV Műfaj: dráma, romantikus, zene, idol, hárem Történet:
Yuki idolnak készül, a népszerű Rena felkarolja. Yuki alig tud találkozni
barátjával, Fuujiival, aki ennek következtében különböző nők karjaiba kerül. Vajon ellen
tud állni a kísértésnek? Mennyire erősek Yuki iránt érzelmei, és mit érez a többi nő iránt?
Igen, tervben van a White Album - Latter Half (újabb 13 epizód a történet folytatásával), de valószínűleg egyedül fogom vinni azt már, teljes egészében.
Mucha desu Ayumi-chan! Azért szólj ha kel segítség Egy embernek ez sok… Még egy Hősnek is mint neked. Ne légy batman aki minden szenvedést magára vállal hogy másokat védjen
Igen, tervben van a White Album - Latter Half (újabb 13 epizód a történet folytatásával), de valószínűleg egyedül fogom vinni azt már, teljes egészében.
Mucha desu Ayumi-chan! Azért szólj ha kel segítség Egy embernek ez sok… Még egy Hősnek is mint neked. Ne légy batman aki minden szenvedést magára vállal hogy másokat védjen [/quote]
A fenébe! Pedig eléggé ilyen a természetem. XD Bat-girl, or what. Legyen inkább inverz-macskanő
Na, hát… ha gondolod… lefordíthatnád nekem az endinget, én meg megformáznám. Mivel a japó szöveget is elég jól kihallod, akár a dalszövegből is…
Meg aztán ha megakadok, biztos írok majd neked fonetikus zagyvaságokat, hogy “ez mit jelent?” XD
Mucha desu Ayumi-chan! Azért szólj ha kel segítség Egy embernek ez sok… Még egy Hősnek is mint neked. Ne légy batman aki minden szenvedést magára vállal hogy másokat védjen
A fenébe! Pedig eléggé ilyen a természetem. XD Bat-girl, or what. Legyen inkább inverz-macskanő
Na, hát… ha gondolod… lefordíthatnád nekem az endinget, én meg megformáznám. Mivel a japó szöveget is elég jól kihallod, akár a dalszövegből is…
Meg aztán ha megakadok, biztos írok majd neked fonetikus zagyvaságokat, hogy “ez mit jelent?” XD[/quote]
Búúú OP-ED még életemben nem foglalkoztam. XD Főleg azért mert magyarul olyan hülyén hangoznak.