Kedves fansubosok!
A Haru-Subs csapata szeretné megosztani azokat az animéket is a lehető legjobb minőségben letöltési és online lehetőséggel, amit nem a csapat készített.
A dolgot úgy képzeltük el, hogy a letöltések MEGA-n lennének tárolva, az online megtekintés pedig Indavideón és Dailymotionon. Utóbbin van lehetőség rendes 1080p megosztására is, amit aztán beágyazhatunk az oldalunkba. A részek BD-ben lennének, feliratot nem osztanánk meg, az fel lelhető a fansubok oldalán is.
Legfőbb célunk, hogy minden egy helyen legyen a látogatók számára és azon művek is elérhetőek legyenek, amik már csak nagyon nehezen beszerezhetőek felirat és videó formájában.
Természetesen, utóbbi művekhez nem tudunk engedélyt kérni, ezért ha valakinek nem tetszene, azonnal törölnénk.
Forrást egyértelműen megjelölnénk.
Ehhez szeretnénk az engedélyeteket kérni, hogy fel használhassuk a felirataitokat.
Semmit nem módosítanánk rajta, maximum átidőzítést végeznénk rajta.
Ha valami kérdésetek van, engem kereshettek a témában.
Szerk: Utólag észrevettem, hogy rosszul fogalmaztam meg a régi művekkel kapcsolatos eljárást.
Tehát, természetesen megpróbáljuk fellelni a készítőket minden lehetséges fórumon, és engedélyt kérni. Feltölteni akkor töltjük fel, ha kapunk engedélyt vagy nem tudjuk fellelni egyik készítőt sem. Utóbbi esetben, ha az illetékesek valamelyike észreveszi, hogy engedély nélkül raktuk fel a projektjét, elmagyarázzuk neki a helyzetet és ha kéri, zokszó nélkül levesszük.
Szerk#2:
Hogy mindenki jól járjon, fel lesz tüntetve minden animénél minden elérhető forrás, a csapat oldalára mutató linkekkel. Még azoké is, akik nem adtak engedélyt a munkájuk közzétételére. És ha egy animéhez egyáltalán nem lesz engedélyünk, akkor is fent lesz, hogy aki nálunk keresné, tudja majd, hogy hol keresheti.
Várom visszajelzéseteket,
nyaa