Kuro írta:
[quote]Üdv lehet nem ebbe a topic-ba való kérdést fogok feltenni de szerintem másokat is érdekelne a dolog.
Tehát:
Akik az új Fórumon, azaz itt jelezték, hogy mit visznek valamit, azok fel is fognak tölteni az oldalra majd? Mert kb mindenki ott a listában, de csak a 10%-uk jelzett a Fórumon. Csak érdeklődésképp kérdem a jövőre nézve, mert azt látom hogy a lista nagy részét FF7 barátunk hozta össze és érdekelne, hogy csak összeírta-e az oldalakon levő infók alapján vagy ténylegesen megkérdezte, hogy az Issho Tosho oldalra kilehet-e tenni, hogy mit visznek és fel is fogják-e tölteni ezeket a projektek majd idővel, amikor ők úgy látják, hogy már aktuális a feltöltés. Egyébként a sok szar után örülök, hogy hamarosan nyit az oldal és Fórum már van, hogy lehessen követni ki mit visz, engem különösebben a többi nem érdekel de a közösség szempontjából mindenképp fontos tudnivaló.
u.i.: Ha esetleg nem jó helyre írtam bocsi.[/quote]
Most már jó helyen van.
A kiadásjelzés az elsődleges cél, nem a gyűjtés. Tévedés azt hinni, hogy “egy könyvtár mindent gyűjt”. Ilyen a világon nincs már az első ipari forradalom óta, és mivel inkább egy egyszerű nyilvános közkönyvtár szerepét kívánjuk betölteni, mint sem egy “nemzeti könyvtári szerepet”, ezért nem lesznek “kötelező másolatok” sem. Ha a fordító/csapat úgy érzi, hogy adományoz a könyvtár állományába, megteheti és lehetőség van rá. Akár azonnali elérhetőséggel, akár határozott ideig való linkesített formában tartva.
Final esetében úgy tudom meg szokta kérdezni a csapatokat, kivétel amelyiket nem szükséges, mert rendesen vezetik a tervezetteiket vagy már előre megírják a saját szezonos hírüket.