Khm. Azért valami rendszert kéne a reklámokért cserébe generálni. Oké, még egyelőre az oldal kezdetleges, nincs sok látogatója, de ha később lesz, valamivel fent kell tartani eme oldal látogatottságát. Ha nem kerülnek ki egy bizonyos idő után ide a fordítások, s csak a reklám megy a fórumon/oldalon más csapatoknak:
- Nem fognak regisztrálni ezernyi oldalra.
- Emiatt “semmi nyeresége” nem lesz a csapatnak, ha csak itt reklámoz, de nem tölt fel. (Tudni fogják, ez csak reklamál, ugranak másra aki feltölti ide)
- Ez az oldal sem fog nagyobb látogatottságot kapni.
- Ha meg sok csapat csak reklámozni jár fel, az oldal konkrétan egy hirdetőrendszer halmaz lenne, s nem egy úgynevezett könyvtár funkcióját töltené be.
Mondok egy nagy baromságot (mert biztos lesz, aki leszól ezért). Én valami ilyesmit képzeltem el, de ez csak egy példa/ötlet, amit a fantáziátokra bízok, mit lehet rajt alakítani:
Az oldal használatáért cserébe archiválás céljából illene feliratokat feltöltögetni. Ez lehet fél évente, évente, vagy akár mikor. Legalább ne csak arra használják a csapatok ezt az oldalt, hogy reklámozzák magukat, tegyenek le valamit ide! Végül is ti akartátok ezt az oldalt, kiharcoltátok, ide szívesebben akartok feltölteni, mint AA-ra. Vagy csak szimplán az volt a baj, hogy az AA nem egy maximális reklámfal? Elolvastam itt a hozzászólásokat, és szerintem mindenkinek leesik, miért írom ezt.
Részletesebb magyarázat/példa:
Eltelik a 2014-es év, jön 2015. Szépen a csapatok akik használják eme oldal szolgáltatásait, letesznek eme asztalra valamit, avagy feltöltögetnek feliratokat. Nem muszáj a 2014-es animékét feltöltögetni! A lényege annyi, hogy meg legyenek itt is, ott is, amott is. Mondjuk úgy, van a csapat oldalán vannak régebbi fordítások, már-már több évesek, és akkor ezeket fel lehetne töltögetni ide. Hiszen úgy is jó sokan leszedték onnan, s már talán mostanság kevesebben szedik, így bátran kikerülhet ide is.
Egyébként én sem szívesen regisztrálok ezernyi helyre, de ha kell, akkor kell. Viszont mobilnetem van, havonta adódik alkalom hogy gyors, az sem tart 1 napnál tovább (leszedem az animevideókkal a forgalmam), s ha lejár a keretem, sok csapat oldala be sem tölt, mert agyon van szkriptelve, csilli-villizve, meg tele van tömködve több megás Png képekkel, no meg átláthatatlan designkirakat az egész, s több perc mire megtalálom, hogy mi merre van. (Leginkább a gayportalos oldalakra gondolok ezalatt)
Most így késő este gyorsan összecsaptam valamit. Fogalmazási, elírási hibákat nézzétek el.