Teljes mértékben jogos felvetés, bekerült.
Ricz/Ronin Factories
Weboldalunk: riczroninfactories.eu
Indavideó csatornánk: thefactories
Álláspontunk:
- Csak és kizárólag a saját Inda csatornára feltöltött tartalmaink megjelenését támogatjuk, az újrafeltöltőktől nem. Bármilyen hiba esetén (eltávolították, törölték, nem található, meghibásodott, megrágta a bitmoly stb.) értesítsenek minket, hogy javítani tudjuk. Ezt az általunk kezelt HSTS-fansub Inda csatornájával szemben is kéretik alkalmazni.
Többforrásos megjelenítés esetén ugyanúgy szeretnénk mások mellett megjelenni, ha párhuzamosan vittük velük. Mivel ennek leadminisztrálása jószerével nem 1-2 perc, természetesen nem lesz azonnali elvárás a meglépése.
- Alapvetően nincs ellenünkre az azonnali kihelyezés. Ellenben a közös munkák esetében fenntartjuk, hogy a partnercsapat kérése teljesüljön.
- Az opt-out, vagyis az együttműködés felbontása mellett a feltételmódosítás és az újratárgyalás lehetőségét is fenntartjuk.
- A 4.5 alpont értelmében ezeket a feltételeket az összes linkgyűjtő oldal esetében egyetemlegesen fenntartjuk. Külön megegyezést nem kötünk, ellenben az opt-out lehetőségét mindig a megnevezett oldallal/oldalakkal szemben fogjuk használni, mint a hozzájárulásunk megvonása.
Miután csapatunk több régi feliratkészítőtől örökölt anyagot, és azok nagy része elszórva található meg jelenleg az Indán, a fentieket kizárólag a mienkre és a HSTS-fansub csatornájára feltöltött anyagokra tartjuk fenn komolyabban. A többire ennél fogva sokkal lazább feltételként nem vonatkozik sem az opt-out, sem a 4.4 pont mindaddig, amíg nem tesszük közzé a saját csatornánkon is vagy kerül fel a javított/felújított verzió.
Végezetül, 22 napja írtam egy opt-out üzenetet. Úgy döntöttem, egyelőre felfüggesztem, és kivárom az egész ügy lezárását vele. Amennyiben kedvezően zárul a csapatok részére vagy minőségi értelemben sikerül lezárni az ügyet, úgy elállok a döntéstől, semmis lesz. Ellenkező vagy obstruált esetben 2 hónap türelmi időt mondok általánosan arra, ahol szerepel a nevünk, és majd közlöm a részleteket (ebben az esetben nem kell tartani attól, hogy szigorítok, csupán a folyamatosan korrigálás alatt lévő adminisztráció miatt pontosítani fogok a gyakoribb eshetőségekre).