Moderátori közlemények

A szabályzatot és a fórum rendjét érintő változásokat itt fogjuk jelezni a továbbiakban.

  1. számú bejelentés: mivel ez még csak egy ideiglenes fórum, nem vesszük olyan komolyan az aláírásképek szélességét és magasságát, amelyet a szabályzatban leírtunk (288x180px). Ellenben, amikor kész az új, tényleges, rendes fórum, szólni fogunk mindazoknak, akiknek túllóg.

Nem kötelező, csak megkérnénk, hogy ha az aláírásotokban belinkelitek egyik oldalatokat, akkor kérjük, hogy minket is linkeljetek vissza arról az oldalról ha lehetséges. Ez egyféle fajta automata banner csere lehetne.
Itt van egy kezdetleges bannerünk ezt méretezhetitek:
http://isshotosho.info/images/IT-logo-small.png

Egyszerű kép kód berakva. Ha megszaporodnak a botok, akkor vissza rakjuk a reCaptcha -t.

Tessék használni a “Szerkesztés” gombot, amíg engedi a rendszer és nem dupla posztokat irkálni, mert nem fogom szótlan hagyni a következő esetben.

FIGYELEM! A spambotok elleni védelem érdekében az első hozzászólást engedélyezni-e kell egy adminnak/moderátornak, így a felhasználó első elfogadott hozzászólásáig nem fognak megjelenni az addig írtak, ha megvan az egy elfogadott hozzászólás, utána már nincs megkötés.

Mivel többen érdeklődtek, hogy mi lett a nyílt levéllel, ezért közleményben is leírom, amit már a Kávézóban megtettem egyszer. Levettem, mert csak feszültséget szül, és habár közvetve, de megkaptam az AA-sok válaszát (Andusia kommentje), és a mai fejlemények fényében, amit a fórumukon írtak, így már teljesen tiszta, hogy a két oldal között sose lesz megállapodás, hacsak nem az ő szabályaik szerint játszunk, ebből köszönöm, nem kérek. Csak azért nem fogok elhallgatatni embereket, mert nekik nem tetszik a véleményük!

Támogatás gomb hozzáadásra került.

Regisztrációnál képkód kicserélve gonoszabbra. Elég volt a botokból…

Megkérnék mindenkit, hogy a szezonos topikban ne kezdjen el a szezon kezdete előtti 1 hónpaig listát írni, és beírogatni a nevét. Ugyanez vonatkozik a következő szezonban induló sorozatokra is az aktuális fordítások fórumra is. Az indok egyszerű, a kezdésig még nagyon sok dolog változhat!

Az elmúlt napokra való tekintettel, szeretném kifejezni a hálámat az oldalunk látogatóinak, hogy támogatnak minket, és itt jelzik/osztják meg a tartalmakat. Hiszem, hogy a tisztességes és egyenlő bánásmóddal, és kellő alázattal a közösségünk és a “szakmánk” felé, egyszer létrehozhatunk egy kellemes helyet még a mostani “ellenfeleink” számára is.

Tudom, hogy furcsa ilyet írni, és kicsit politikai beszédszagú, de így érzek. Köszönöm a belénk vetett bizalmat!

Mostantól tökön rúgás jár a szezonos topikok szemeteléséért…

Új moderátort üdvözölhetünk köreinkben, mostantól Lyuze is a fórum rendjének őre.

A regisztráció a hétvégén technikai okok miatt szünetelni fog, megértéseteket köszönjük. Részletek…
[spoiler]A megnövekedett érdeklődés miatt a kimenő leveleink száma megnövekedett, és ezért a Google potenciális spam forrásnak jelölte meg a levelező szerverünket. Ennek kijavítása a hétvégén fog lezajlani.[/spoiler]
Figyelem! A szabályzat némileg módosul, innentől nem engedélyezett eldobható e-mail címet használni az oldalon a regisztrációhoz, az érintett fiókokat törölni fogom, mert visszaélésre adhat lehetőséget. Az eddig ilyen címről regisztrált felhasználóknak üzenetet fogok küldeni, amiben kérem őket, hogy változtassák meg a címüket, ha nem tesznek eleget, akkor törlésre kerülnek. Türelmi idő addig van, amíg “nem kopogtatok az ajtón”!

Kedves közönség!

Itt-ott kicsit el vagyok maradva a teendőimmel, a csöppet elnyúló betegeskedésem miatt, ezen nem sokat segít, hogy közben dolgozni járok. Amint lesz erőm rá, az elmaradt dolgokat (legfőképpen a 2011 előtti topikra célzok) bepótlom.

Megértéseteket köszönöm!

A mai nappal junpet lett a szezonos topik karbantartója, hozzá a téma aktualizálásával kapcsolatos kérésekkel fordulhattok.

Bocsánat, hogy nem figyeltem sokáig rendesen a fórumot (tanulmányi okaim vannak rá). Valaki lenne olyan kedves és összeszedi nekem azokat a projekteket, amelyeknek a témáit át kell helyezni a befejezettbe? Akár az Ötletek a fórumhoz topikba, akár privát üzenetként. Nagyon megköszönném. :blush:

Felbumpolok jó pár témát majd a kövi hetekben, próbálom pótolni az elmaradott moderálásokat az aktív/befejezett fordítások terén. Elnézést kérek bármilyen nemű okozott áttétes agysérelem miatt, amely eme folyamat esetlegesen kiválthat. :slight_smile:

Bevezettem egy új csoportot: Forditasi Projekt Moderátorok.
Az ebben a csoportban lévő emberek a Fansub fórumon belül a feliratkérési témák kivételével tudnak:

  • Áthelyezni témákat
  • Lezárni témákat
  • Hozzászólást szerkeszteni

Kicsit jobban fogok figyelni most a fórumra a megnövekedett bottevékenység miatt.

Az egyszerűség kedvéért: a spam témákat törlöm, a “felhasználót” pedig kitiltom az oldalról.