Praystation, kíméletlen kalandok komputeren és konzolon

Lehet, hogy a névből nem egyértelmű, de mindenféle PC/konzol játékkal kapcsolatos élményeket várunk ide, esetleg ajánlásokat.

Az Eden Eternal az Aeria Games ingyenes játéka. Már hosszú évek óta fut, mégis viszonylag ismeretlen. Könnyen kezelhető, és alacsony gépigényű (részletek lentebb!).

A világ melyben a történet játszódik sok, különböző hangulatú város/vidéket sorakoztat fel. A karakterek alkotása könnyű, kinézetre animés stílusúak.
A program nagyon segítőkész, szól a karakter fejlesztéséért, az elvállalható küldetésekért.
Hátránya a játéknak, hogy sajnos magyar nyelven nem elérhető, így alap angol tudás szükséges hozzá!
A játékosok barátságosak, és a szupport csapat munkája elképesztően gördülékeny!(Utóbbi ritka dolog!)

Minimum Rendszerigény:
Oprendszer: XP (sp3) / Vista / Win7
CPU: 1 magos 2,4-GHz
RAM: 1GB (csak XP-nél!)
HDD: 3,7 GB (feltelepítve)
VGA: min. GeForce Fx 5200 (128 mb)
Hang: DirectX 9c kompatibilis hangkártya

A program első futásakor kb. 10 percet tölt a frissítések letöltésével, utána azokat ellenőrzi is, és saját maga bekalibrálja grafikai mutatókat a gépünk tudása alapján. A beállítást 98%-ban helyesen végzi el, minimális után állítás szükséges.

Gameplay videó az MMOHuts-tól:
youtu.be/H_wAvHYBTEI

Képek a játékról (forrás: internet)
http://www.mmofront.com/images2/eden-eternal-2.jpg Egy harci kép
http://images.mmorpg.com/images/newsImages/272011/EdenEternal-Zumi_t.jpg A zumi karaktertípus
http://dfe5023mux16t.cloudfront.net/wp-content/uploads/2013/07/Eden-Eternal11_600x450.jpg

Áthelyezve. /Dex/

Én azt mondom nem rossz anime tematikájú mmorpg. Még akár be is vállalnám. Nincs most eme napokban idegzetem nincs mmorpgzni.
De ettől eltekintve megtaláltam a párját (hát persze, hogy az emailek közt volt. még a múlt héten jött).

[size=160]AURA KINGDOM[/size]

Az Aura Kingdomot sajnos nincs lehetőségem kipróbálni, mert egy 5 éves laptopról nyomom és sajnos már sérült a videó kártyája (így a komolyabb igények esetén néha kék halálozok :smiley:). Az Eden ennyiből jobb hogy fele annyi az igénye így egy gyengébb gépen is könnyedén elfut :slight_smile:

Egyébként nagyon szép munkái vannak az Aeria Games-nek úgy általában nem lehet rá rossz szava az embernek és karban is vannak tartva, pl húsvétkor már nema karácsonyi dekorációt látom mint egy két elhanyagolt játékban XD

Az Eden Eternal -al mennyien játszanak? Lehet majd felveszem a projektjeim listájára, hogy bot programot írjak rá, mivel elég grindelős ahogy látom. :smiley:
Majd én is belevetném magam, ha nagyon sok időm lesz.

Magyarokkal nem nagyon találkoztam 1-2 eset kivételével, de mivel több nyelvű szerózás van ezért nagyon sokan játszanak :smiley:
Nem annyira gáz mert nem hagyják hogy csak farmolással húzzuk magunkat, de a küldikkel azért lehet viszont azta bot nem csinálja meg :smiley:
Meg aztán jól jönne ha több magyar játszana, könnyebb lenne dungeonozni mint a zsákba macska mód hívott emberekkel :smiley:

Való igaz, jó lenne, ha jönnének többen játszani magyarok :smiley: Elég kényelmetlen, amikor hiába mondom szerencsétlen playernek, hogy: WAIT WAIT … és fut a dungeunban, és látom, hogy szépen elhalálozik azt értelmese aztán olyan káromkodás halmaz, hogy én vagyok a béna -.- kösz, inkább előre megbeszélném a taktikát, de amennyire töröm az angolt, azokat a szilánkokat kevesen értik meg normálisan :smiley: A másik, meg hogy úgysem hallgatnak rám mert 1-2 szinttel kisebb vagyok nála, igaz, hogy más MMO-ban van már több éves tapasztalatom főleg tankolásban XD

[quote=“Emedrol”]Magyarokkal nem nagyon találkoztam 1-2 eset kivételével, de mivel több nyelvű szerózás van ezért nagyon sokan játszanak :smiley:
Nem annyira gáz mert nem hagyják hogy csak farmolással húzzuk magunkat, de a küldikkel azért lehet viszont azta bot nem csinálja meg :smiley:
Meg aztán jól jönne ha több magyar játszana, könnyebb lenne dungeonozni mint a zsákba macska mód hívott emberekkel :smiley:[/quote]

Te most ugye viccelődsz velem? Van hozzá bot? :smiley: Akkor már most megyek hagyjad mán :'D (feltehetőleg ha tudok wine script -et írni rá linuxon XD) Osztán berakom rejtett ablakba és fejlesztek tovább. xD

Jelenleg ezzel a kettővel tolom, nagyon szeretem őket. Az xcom egy régi körökre osztott idegen inváziós játék felújítása ahol a földet próbáljuk megmenteni. Az aion pedig egy online mmorpg.

http://cdn4.steampowered.com/v/gfx/apps/200510/header.jpg?t=1392468964
youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=tZdanb02280


youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=8WtzP-y-Ua8

Aion -> ha Gameforge -os szerveren játszol, akkor sajnállak. Ha NA -san, akkor GG így tovább. :stuck_out_tongue:

US serveren aprítok, már ha hagynak :slight_smile:

Hughes: Nincs benne alap bot, de ha úgyse tudlak megállítani ha botot akarsz,akkor botod lesz :smiley: Csak aztán nehogy azt mondja valaki hogy " Üssed, üssed botocskám!" XD

Az más ha a fél család játszik és max átkiabálunk a másik szobába, hogy ne azt üsd inkább amazt :stuck_out_tongue: De ha találom összeverbuválsz egy csapatot a szerón, isten tudja milyen képességekkel rendelkeznek és hogy hallgatnak-e az okosabbra. (Ez az amit kayalafur is mond)
A kis tapasztalatlan gyökerek 4-5 szinten magasabb mint mi, odaállt hogy ő ki áll ellenünk egyedül (mi voltunk 3an hasonló szinten) mondtuk neki, hogy hagyjuk már elég csúnyán néznünk rá… Elment területi boss ellen 10 fős csapatba és ő volt az első halálozó… XD mi meg 3an levertük azt a bosst amit ők nem :stuck_out_tongue: Szóval ennyit jelent a jó kommunkáció. (Ez épp Florensia volt, koreai fejlesztésű, anime stílusú, de azt sajnos elhanyagolják, nem frissítik)

Mondjuk volnának ötleteim egy jó mmo fejlesztésére… de sajnos az én programozási tudásom az kimerül a kérj be két számot és végezz velük alapműveleteket szinten^^"

Jujj, akkor itt ömlenghetek arról, mennyire rosszul esett a falat, mikor játszottam evés közben a South Park The Stick Of Truth-szal
http://www.bestbuy.ca/multimedia/Products/500x500/101/10191/10191893.jpg
és elértem az űrhajós részhez?

Kikapcsoltam a gépet, és pár napra hanyagoltam az egészet.

Felidézte bennem a titkos, ingyenes online erotikus flash játékok hangulatát, amely hangulat egyáltalán nem illett a napfényes délelőttömbe… főleg nem reggelipótló kajálás közben.
Na, ez tényleg gyónás volt a javából XD

Ultimate kedvenc játékom, amit hiába kezdtem el vagy ötször (de háromszor biztosan), még sosem tudtam kivinni:
Vampire the Masquerade - Bloodlines

Az első rész, a sima Masquerade még egy volt osztálytársamtól volt meg, eredeti német pcjáték cédén, aztán később megszereztem a Bloodlinest, és sosem jutottam el a kínai negyedbe. Hollywoodnál a Kings nemtudommi után, ahol le kellett győzni egy randa mestervámpírt, mindig megakadtam, utána nem tudtam továbbjutni.
2005-ös játékhoz képest szerintem elképesztően jó grafikája van :slight_smile: És a hangulata… ULTIMATE :slight_smile:

Van aki játszik DayZvel?

Hát ez bukta… Linuxon wine -al nem megy az Eden Eternal, pedig írtam rá egy DRM bypass kis DLL fájlt amit injektáltam az exe fájljába, és úgy már nem indult el a rootkit, de akkor már egészen más baja volt… asdf GG. Pedig találtam hozzá elég normális botot is epvp -n. :smiley:

[quote=“Hughes”]
Hát ez bukta… Linuxon wine -al nem megy az Eden Eternal, pedig írtam rá egy DRM bypass kis DLL fájlt amit injektáltam az exe fájljába, és úgy már nem indult el a rootkit, de akkor már egészen más baja volt… asdf GG. Pedig találtam hozzá elég normális botot is epvp -n. :smiley:[/quote]

Hát barátom, ritkán hallani ilyen szép kerek kocka mondatot. XD
Am nem tom milyen linuxot használsz. A fórumok szerint ubuntun megy virtualbox-al :smiley:

Virtualboxszal bármi megy bármin :smiley: Annak az a lényege. Ilyenkor nem nagyon mondjuk, hogy linuxon megy, mert gyakorlatilag azon csak a virtualbox fut, a játék a virtuális op rendszeren fut, ami meg nem linux.

Jó nem mélyültem el az informatika ezen a részében :stuck_out_tongue:
Én inkább az az alkotó fajta vagyok :stuck_out_tongue: Meg az idegbeteg gémer fajta aki, ha meghal képes földhöz vágni mindent ami a kezébe kerül XD

Nah amikor össze futottunk Emedrol-al az Eden Eternal játékban :smiley: Természetesen a kerítés tetején piknikeztünk XD

Úgy gondolom megosztom veletek ezt az élményt XD

http://users.atw.hu/bowow/img/snapshot_20140329_234814_567.jpg

Most viszonylag sok minden összeszaladt nekem gamer ügyben. ELővettem újra a Dawn of War: Dark Crusadet, illetve kipróbáltam a régóta halogatott Men of War-t. Előbbi számomra máig a legjobb Warhammer játék, utóbbi pedig, lényegében a **Soldiers: Heroes of World War II ** egyfajta folytatása. Szép, részletesen kidolgozott, összetett, igazi hardcore RTT, ami még easy szinten is fel tudja adni a leckét, de talán pont ez is vele a baj. Már normal szinten is olyan übernehéz tud lenni helyenként, hogy minden roham előtt menteni kell.

Aztán volt még itt Shadow Warrior remake, amit nemrég fejeztem be újra. Illetve nemrég volt szerencsém a Carmageddon: Reincarnation Early Access verziójához, ami azonban megtévesztő, mert valójában ez inkább egy pre-alpha változat. A v0.1.2 verziószám nem véletlenül van utána. Ettől függetlenül, eddig epicnek ígérkezik. =)

Most áprilisban vettem PS3-mat meg hozzá leakciózva a One Piece Pirate Warriors Grand Line Edition-t könnyű és közepes szinten nagyon könnyű vele játszani, de nehézen legalább van kihívás :slight_smile: Magyar meg a Japán PSN-ről meg leszedtem amit csak tudtam ami ingyenes, + Magyarhoz van 3 hónapos PSN+ előfizetésem. Most kicsit hagyagolom egyetem miatt, de majd még májusba tervezek venni egy PS Vita-t, hogy tudjak venni japán VN-es játékokat PSN-ről. Ha sikerül nyáron sokat diákmelózni akkor még egy PS4-re szeretnék beújítani :slight_smile:

Erre fáj még nagyon a fogam:
youtube.com/watch?v=MSOxPjuC0ao