Praystation, kíméletlen kalandok komputeren és konzolon

Már van PS4? Azt hiszem, kicsit lemaradtam azt hiszem a szórakoztató elektronikával kapcsolatos hírekkel…

Ja, már van, csak épp játék nincs rá olyan, amiért jelenleg megérné megvenni. =) Mint minden új generációs cuccnál, a vétellel érdemes legalább egy évet várni.

Én ezért sem szeretem a konzolokat, maradok inkább PC-s :smiley: meg hát megszokottabb az irányítása. Meg nem nagyon tudok konolokra MMORPG-t.
Bár azért a szekrényben lapul egy PS1, bár az inkább a retro de arra meg ott a c64 meg a c16 (ami most chip cserére vár) illetve van még egy c128 ott a képpel van még mit szerelnem XD

Hya-hya van már, tavaly December óta magyarországon is. Jó lesz az a PS4 most fejleszti a szoftvert a Sony, hogy lehessen rajta játszani PS1-PS2-es játékokkal. Leginkább a Final Fantasy széria miatt választottam a PS3-mat mert szinte az összes PS3-ra jelent meg kivéve az MMORPG-s ami lesz PS!-re pár napon belül meg RPG, Arkad és Fighter játékok leginkább csak Konzolra van s a PC-t már nagyon untam LoL volt az utolsóó amit játszottam rajta azóta csak egyetemi dolgokhoz és Anime nézésre használom.

Ha hozzám vágnák, azért elfogadnák egy konzolt, addig viszont maradok PC-s. Haverok között, úgyis van több konzol tulaj, náluk meg ki tudom próbálni, ami esetleg érdekel. =) Vannak emulátorok, DosBox, modok, warez, meg én nem csak játékra használom a PC-t, szóval nekem ezért is éri meg jobban. Leginkább ez a warez mizéria tart vissza az új generációs konzoloktól, pláne abból kiindulva, mekkora kockázat manapság eredeti játékot venni, mert én csak azt veszem meg eredetiben, amiről tudom, hogy van annyira jó, hogy több végigjátszást is megér. Már gyerekként is rühelltem a zsákbamacskát. =P Jó persze, vissza lehet vinni, konzol játékot bevesznek, de buksz rajta.

A “kedvenc” érven egyébként az, amikor azzal támadják a PC-t, hogy “mert nem jön ki rá semmi jó játék”. Miközben tavaly is egy rakás jobbnál jobb játék jött ki erre a platformra is, csak kicsit körbe kellene nézni.

PS4 -nél nem úgy van, hogy az online store -ból kipróbálhatod a demóját a játéknak?

Lehet, bár demo se hiszem, hogy mindenhez van. Na meg a demo az egy olyan dolog volt már régen is, hogy lehet királynak tűnik egy játék, mondjuk 1 pálya erejéig, de utána… na az már egy egészen más történet. Mint ahogy az is, fél, egy év múlva, előveszem e majd újra? :wink: Igaz, van néhány olyan játék, mint például a Saints Row 3, Skyrim, ahol ez nem kérdés, de a többség azért nem ilyen, pláne a lineáris játékmenettel bíró darabok.

A demó nem mindig mutatják meg, hogy milyen egy játék valójában. Én pofátlanul leszedem a tört verziót aztán ha tetszik akkor megveszem az eredetik a kiegészítések, és store-ok miatt. :smiley: Ha nem tetszik akkor nem vesztettem semmit esetleg némi időt még egy nekem nem tetsző játékot kipróbáltam. Pl a WoW-ot nem vettem meg eredetiben, mert annyi volt a nem tetsző dolog benne, hogy abba is hagytam. Meg szeretem a free MMO-kat ingyenes és legális :smiley:

Na ez a másik, a sok szar DLC, meg promóciós tartalom. Ezért is kaptak manapság újra erőre a RIP verziók, mert ezeknél minden ott van egyben. A jobb csapatok, mint például a nosTEAM pedig, folyamatosan teszik elérhetővé a később kiadott patcheket, extrákat tartalmazó mini installereket.

Vedd meg a félkész játékot, majd vedd meg a másik felét DLC-kben. Nem is tudom melyik játéknál, talán Mass Effectnél voltak eléggé lényeges mozzanatok, amit csak DLC-ben kaptál meg.

Sajnos itt is a pénz diktál. Ezért utálom ha egy játékhoz patch-ekre van szükség. Utoljára a Ghoticnál volt hogy ilyesmi kellet, hogy végig lehessen játszani a játékot. Úgyhogy inkább a never ending játékokat választom, ahol nem számít mennyi patch kell a jó játékhoz. Bár szeretem, ha az ilyenek nem kerülnek külön pénzbe.

Tegnap éjfélkor újabb Smash Bros. Direct volt Nintyéknél és azt kell, hogy mondjam, eddig baromira tetszik a felhozatal. Remélem azért ezt még nyárig bővítik pár karakterrel és visszahozzák Nesséket is a buliba ;_;

A két új versenyző mondjuk már kicsit lehangoló volt. Charizardot még megértem, na de Greninja…? (Legalább a trailer jól néz ki hozzájuk)

Na hogy promozzam tovább a játékot itt egy kép Emedrol-ról amint a játékban bérelt szobájában ül a megvett szőnyegen, a dungeunokban szerzett képekkel körülvéve. A második kép egy dungeon fő bossa elött készült, mielött elbeszélgettem volna vele a sörfogyasztásról XD

1. kép
    http://users.atw.hu/bowow/img/snapshot1.jpg

2. kép
    http://users.atw.hu/bowow/img/snapshot2.jpg

Hallottatok már az Elswordről?

Ez is aeria games de nem játszom vele :smiley: de ha te igen, akkor tehetnél pár screent ide megnézném milyen a játék :smiley:

NAh ezt találtam Youtube-on:

Az elswordről ezt a videot találtam, és engem igazából nem győzött meg :smiley:
youtube.com/watch?v=zBx9DrwHU1k

A 2013-as év legjobb anime MMORPG-i (Természetesen az ingyenesek közül) Érdemes megnézni.
youtube.com/watch?v=elNNxW8V9fg

Most épp ezzel ölöm magam, Risk of Rain

Én épp Postallal, az első és a második játékkal. Az elsőt az imént vittem végig olyan 3 óra alatt, a a másodikban pedig épp a második legnehezebb fokozatot nyúzom (és még csak a csütörtöki napnál tartok azon a szinten).

Nah aki szereti a Minecraft -ot annak ajánlok egy nagyon barátságos szervert :slight_smile:

innadrilcraft.tk/

Éljen az Égperem, most kezdtem el játszani vele, íjászkodni jó móka. :slight_smile: